poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy basen opinie.....

czy warto wybrać się na nowy basen w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy basen opinie.....

No co za pytanie ;)
Wybierz się i sam sprawdź. Jednemu pasuje to a innemu tamto. Nigdy nie będziesz pewien czy warto bądź nie warto jak sam nie sprawdzisz!
Powiedz mi co zrobisz, jak ja powiem że warto a zaraz po mnie ktoś napisze że nie warto i kolejny też napisze że nie warto? Nie pójdziesz na basen, bo dwie na 3 osoby napisały że nie warto? Powiesz Swojej dziewczynie, że nie idziemy bo ktoś tam napisał że nie warto? Wypad na basen to nie kupno drogiego auta, że trzeba najpierw zasięgnąć opinii innych użytkowników tegoż auta na forach i o tym aucie poczytać. Wypad na basen to koszt dziesięciu złotych i oderwanie się od kompa i zadawania głupich pytań. Warto choćby z tego powodu się tam wybrać, do ludzi...

bobcats1 w zupełności Cię popieram ;]

...

i ja tez popieram, a nad nasza rzeke warto isc? Pewnie, ze nie warto bo smrod, brud a co roku tlumy ludzi tam chodza i na to nie zwazaja

a ja tam powiem że warto. byliśmy z mężem i synem dwa razy.Nie jest aż tak drogo a i ludzi nie za dużo więc nie jest tłoczno i każdy może poszaleć.

docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...

...a ja powiem tak... BRAK DEPOZYTU mnie osobiście odstrasza...

Poszedłem na basen ze znajomym, jak wiadomo miałem ze sobą kluczyki do auta oraz dokumenty, pieniądze itp. Pytam grzecznie Panią w okienku, czy mogę prosić kluczyk do DEPOZYTU, a Pani jakby obrażona, że NIE MA DEPOZYTU, więc ją pytam co jeśli ktoś ukradnie mi wyżej wymienione rzeczy z szafki, a ona na to że.... na pewno nikt nie ukradnie, ale jeśli to... basen za to NIE ODPOWIADA....

Wniosek jest taki trzeba przychodzić na basen na piechotę, z kwotą wyliczoną na bilet i trzymać się kurczowo minut przebywania na basenie bo jak przesiedzimy to będziemy musieli dzwonić po kogoś z rodziny żeby przyjechał z pieniążkami... ale jak zadzwonimy skoro telefonu też ze sobą nie zabierzemy. A co ze studentami którzy mają swoje legitymacje i też są narażone na kradzież.:):)

Podkreślam, że basen w Zambrowie i przy Szkole Podstawowej nr 10 posiada depozyt. W Zambrowie jest stały nadzór kamery nad depozytem co ogranicza chęć do nadużyć.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.. i czekam na reakcję zarządcy basenu :)

Wrażenia są dobre, ale ogólnie jest uczucie pustki, bo zazwyczaj jest mało ludzi. Polecam ci przyjść z kimś znajomym. Chciałbym wiedzieć ile kosztuje utrzymanie tego basenu: duży budynek, personel, ratownicy (zazwyczaj jest ich 4) a na basenie raptem 10 ludzi...

InFamia dużo bardzo dużo.Jeśli nadal będzie przychodzić tyle ludzi to zwyczajnie ta pływalnia się nie utrzyma.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

bo potomkowie roztrząsaczy gnoju kąpią się w sadzawkach przydomowych tam gdzie zwykle poi się krowy. I z tego powodu jest tak mało ludzi. Bedzie więcej zima jak te sadzawki pozamarzają.

Riposta

Czy na basenie przy ulicy Wyszyńskiego są obowiązkowe czepki ????

moze byc pokrowiec na zaglowek

Jasiu ja wiem że ty na basen zakładasz majty swojej starej na głowę ale ja sie pytam konkretnie o czepek. ???

korfa to już jest basen?

Co chciałeś chłopczyku?

Byliśmy z żona. Jest totalny bałagan w tym ich systemie. Dostaliśmy dwa paski. Wiadomo. Po pobycie dopłata ..jakieś tam 3 z kawałkiem.. Mówię, za żonę od razu zapłacę, zaraz wyjdzie.. pani z okienka: ok będzie 8 z kawałkiem. Zapłaciłem. Przebieram się i słyszę że trzeba zapłacić.. mówię że przecież zapłaciłem przed chwilą za mnie i za żonę. Pani: to niemożliwe, nie można zapłacić za nie swój pasek... tak się kasjerka zdenerwowala że aż na fajka wyszła..
Skleroza. Dwie osoby później i kobieta już nic nie pamięta.

piękny jest co podzifiać. :- ]

Gienia_Smoliwąsowa

Spokojnie, chodze tam dośc często i jeśli mam uwagi - to do buraków, które tam włażą i nie umieją sie zachować. Wymagane są: czepek, klapki i ręcznik, a wchodzi buractwo i na uwagę ratownika, że należy założyć czepek zaczyna niewybredną w słowach kłótnię z obsługą basenu, a potem sie jeszcze kmiotek obraża. Poza tym nie wszystko tam jeszcze funkcjonuje, ale to dopiero początek, to zrozumiałe. Depozyt pewnie by sie tam przydał, ale szafki są zamykane na zamek elektroniczny. Obsługa całkiem miła i do tego nie mam zadnych uwag. Jest czysto i schludnie.

Takos

Mi osobiście podobało się ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Chodzę na basen z dzieckiem i świetnie się bawimy. Co do obsługi to ja również nie mam żadnych zastrzeżeń, W szatni matki z dzieckiem znajduje się przewijak. Tak ogólnie to jest ok.Mojej córeczce też bardzo sie podoba. Polecamy;)

basen jak basen...każdy ma swoje zdanie...
żaden specjał,drogo,atmosfera do kitu i same zakazy..

KSz1989

Nie tłocznie, czysto, obsługa w recepcji ok. Przeciwwskazań brak !

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Lipny ten basen

zgadzam sie ze zbyny:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org