Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINĄŁ PIESEK YORK |
PROSZĘ O POMOC W DNIU 16.05.2011 NA UL. REYMONTA ZAGINĄŁ PIESEK, RASY YORK. OSTATNI RAZ WIDZIANY PRZY SKLEPIE GRANDMARKET NA UL.REYMONTA. MIAŁ NA SOBIE CZERWONE SZELKI. ZDJĘCIE PIESKA POD ADRESEM. http://w629.wrzuta.pl/obraz/5g82ofjizAk/zaginal_piesek BŁAGAM ZNALAZCĘ O ZWRÓCENIE PIESKA ZROZPACZONYM WŁAŚCICIELOM. OCZYWISCIE ZA POMOC W ODZYSKANIU PIESKA CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA PROSZĘ O KONTAKT 511 101 775
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINĄŁ PIESEK YORK |
Zaginął 15.05.2011 pomyliły mi sie dni. Zaginął około godziny 11. Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!
|
|
PROSZĘ JEŚLI KTOŚ WIDZIAŁ MOJEGO PIESKA NIECH DA ZNAĆ!!
|
|
Ciągle komuś pies zginął..... ludzie czy nie macie smyczy?
|
|
A co to jest smycz? - to takie pytanie retoryczne...
|
|
No w sumie i racja smycz są, nio ale mądry człowiek po szkodzie. Mam nadzieję że są dobrzy i uczciwi ludzie na tym swiecie i zwrócą mi mojego pupila. Piesek ten ma juz 5lat więc jak znalazca zna sie troche na Yorkach to powinien wiedziec ze u nowego wlasciciela on się juz raczej nie zaklimatyzuje i najprawdopodobniej umrze.
|
|
Temat można skasować. PIESEK SIĘ ZNALAZŁ. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA ZNALAZCY MOJEGO PIESKA!!
|
|
:)
|
|
Chociaż raz szczęśliwe zakończenie :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
oooo:)
|
|
no ,no HAPPY END,super ,
|