Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Treningi sztuk walki w wakacje |
Witam! Szukam AKTUALNYCH informacji na temat treningów sztuk walki w Łomży, które będą się odbywać także w wakacje. Interesuje mnie MMA i BJJ, ewentualnie Kick Boxing. Z góry dzięki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Treningi sztuk walki w wakacje |
akurat w wakacje to bedzies mial napewno okazje jesli tylko chcesz piatek wieczor czwartek wieczor aleja gwiazd i tak przez cale miasto na wozku przejsc to zobaczysz ilu jest sprawing partneriow ;d
|
|
Tiaa..szkoda tylko że zazwyczaj kilku naraz jest chętnych do tych sparingów..Pytałem się jednak całkowicie poważnie :] Zależy mi na parterze - orientuje się ktoś w temacie?
|
|
u mnie na parterze to same społeczniaki
|
|
Jeśli będzie kilka chętnych osób to sekcja BJJ na pewno będzie trenowała w wakacje. Live for nothing or die for something...
|
|
despero_8 - gdzie odbywają się obecnie treningi BJJ? Jaki jest poziom? Czy trzeba spełnić jakieś konkretne warunki(dłuższe doświadczenie itd.) by do was dołączyć? Pzdr
|
|
do jeziorka zapraszam na sparinga ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |