Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ceny paliw |
niewiem jak to jest ropa naftowa tanieje na swiatowych rynkach a unas a szczegolnie w lomzy benzyna caly czas drozeje ale juz w sasiednim powiecie jest o wiele taniej a mam na mysli ostrow mazowiecka tam jest taniej nawet o pietnascie groszy kto mi to wytlumaczy naczym to polega
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ceny paliw |
...a może dlatego, że stacje paliw są "biskupie", a tam najwięcej potrzeba, tyle materiału na długą koszulkę.....i taniej nie będzie...
|
|
dlatego nie tankuje na komercyjnych stacjach typu BP , Statoil - mam jedna mala stacje, gdzie paliwo jest sprawdzone - z ON czy zima czy lato nie ma problemu, a ceny jak na lomze niskie :)
|
|
a możesz zdradzić gdzie taka stacja jest i czy nie przeszkadza do pompowtryskow ????
|
|
mozesz powiedziec ktora to stacja czy moze chodzi o pania konopke ?
|
|
teraz już paliwo 5,50zł niedługo 6.00zł będzie KMKM Łomża
|
|
to ja napewno nie zatankujwe tu bede jezdzil do ostroleki i ostrowi tam zawsze taniej
|
|
nie paliwo tylko benzyna matole ![]()
|
|
kurw* w wyszkowie byłem wczoraj 95 kosztowała 4.86 a gaz 2.29 i weż się nie wkurwi* za przeproszeniem , porównując z ceną w Łomży
|
|
tu w lomzy to jakas zmowa cenowa wycisnac ile sie da co za idioci tak robja nie chodzi o ilosc tylko o cene
|
|
Zmowa Cenowa!!! Na stacjach w Warszawie jest taniej o 0,5gr, o czym tu mówimy, jest paru panów którzy się zgadali a stacje są ich i dają ceny jakie im się podoba i tak łomżyniacy będą lać, fajnie by było zrobić 3 dni protestu np: jazda komunikacją miejską ewentualnie rowerek, to tak po dupie by dostali że by im się na przyszłość odechciało zmawiać, a 3 dni przestoju w takim interesie to kupa kasy
|
|
zgadzam sie przestanmy tankowac w lomzy chyba stac nas na to bo za duzo sobie pozwalaja wszedzie ceny nizsze a tu caly czas ida w gore ciekaw jestem czy pracownikom tez tak podnosza pensje ?
|
|
Ja teraz jak jeżdżę do wysokiego albo do marek to w bagażniku mam baniak 200l i sobie go całego zalewam :) W Łomży już nie tankuje !!!!!
|
|
Często jestem w Ostrołęce i tutaj tankuję. Nie posądzam łomżyńskich byznesmenów o zmowę cenową, ale nie będę nabijał im kieszeni.
|
|
robimy strajk i nie tankujemy .. trzeba sie zgadac tylko to zaden problem. ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |