Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STRAŻ MIEJSKA co sądzicie o podejściu "strażnika" do kontrolowanego |
STRAŻ MIEJSKA co sądzicie jakości pracy straży miejskiej w Łomży. Czy zetknęliście się przy kontroli z poniżaniem ludzi nieadekwatnym do dokonanego wykroczenia. Myślę, że to ciekawy temat. Ja odpukać się z tym nie zetknąłem ale szefowa mi opowiadała jak przy kontroli na 3 rzędnej uliczce strażnik tak po niej pojechał aż się rozpłakała. Czekam na wasze doświadczenia i opinie pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STRAŻ MIEJSKA co sądzicie o podejściu "strażnika" do kontrolowanego |
typowe dla wiekszosci ludzi ze kazdy slyszal ale nikt sam nic nie mial
|
|
Ja tam miałem dwa razy do czynienia z łomżyńską Strażą Miejską. Wszystko OK. Generalnie spoko goście. Można się dogadać. Generalnie jak Ty gadasz normalnie to oni też, a jak na dzień dobry z mordą wyskoczysz to co się później dziwić.
|
|
"Ja odpukać się z tym nie zetknąłem ale szefowa mi opowiadała" z cyklu a marcin powiedział, że jego tata powiedział.... ludzie mówią różne rzeczy to co robisz teraz nazywa się rozsiewaniem plotek poza tym przedstawiasz tylko punkt widzenia Twojej szefowej, może ona sama się źle odezwała i była niemiła
|
|
Akurat znam charakter osoby, z którą mam styczność na co dzień i wiem czy odzywa się mile czy nie :) i jest naprawdę w porządku kulturalną osobą na poziomie
|
|
Jest wypadek, auto w rowie,zjezdzają odpowiednie sluzby, policja zabezpiecza teren, organizuje objazdy, straz pożarna neutralizuje wycieki, lekarz z pogotowia udziela pomocy medycznej,a po pol godz zjawia sie straz miejska i wypisuje mandat za parkowanie w rowie.....tylko to potrafia robic. tyle w temacie
|
|
zgadzam się z sienią.
|
|
STRAZNIK MIEJSKI to jest ktos kto dba o porzadek ---------------------- ALE!!!!!!!!!!!!!!! ALBO MAJA DURNIOW NA ETACIE ALBO ZA DUZO UPRAWNIEN!!!!!!!!!!!!!!!! co nie ktorym wydaje sie ze sa Policja:)))))))))) a zwlaszcza w kontekscie , ze sa zatrudniani byli policjanci (komendant strazy miejskiej) Nie takie zalozenia byly strazy miejskiej !!!!!!!!! okazalo sie Policja bis!!!!!!!!!-dalej nie ma po co pisac --------bo i tak wiadomo co ci idioci wyprawiaja !!!!!!!!!!!!!!konkretnej spray NIGDY NIE ZALATWIA!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja sadze tak gorszej policji i strazy miejskiej niz w lomzy nie spotkalem ani w wawie poznaniu mazurach a w lomzy odrazu ci walo mandaty takie ze szok za byle ...
|
|
takiej osobie jak ty to powinni 3 razy tyle dac
|
|
Chaos: walo mówisz? Podstawówka się kłania! PS. Walą się pisze !
|
|
Powiem krótko! To prawda że strasznie obrośli w piórka i uważają że są drugą policją!!Kilka razy miałem z nimi spięcie ale po króciutkiej wymianie poglądów i dowodów odpuszczali!!! Myślę że po prostu nie mają zbyt dużych uprawnień to liczą na nieznajomość prawa i przepisów zwykłych obywateli i nabijają sobie kabzę!Po sobie wiem że trzeba z nimi grzecznie ale stanowczo i jest ok!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |