Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktora klinika stomatologiczna? |
poradżcie która według was lepsza i bardziej profesjonalna ? czy Bodent na Sybiraków czy Demed na Słowackiego - tylko ja sobie nie robić . Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktora klinika stomatologiczna? |
Bodent jest astronomicznie droga. O drugiej nic nie wiem.
|
|
Demed - Kilkakrotnie leczyłam ząb, najpierw kanałowo. Za kilka tygodni wypadła mi z niego plomba - ponowne leczenie, za kilka tygodni to samo... Efekt jest taki, że wkońcu ząb pękł do tego stopnia, iż został z niego tylko kawałek korony i korzeń - Nie polecam Demedu! Bodent - kosmiczne sumy, podobno solidnie, nie wiem nie leczyłam, ale po kosultacji u P. doktora D. rozmyślam się z jego usług z powodu poprostu zaporowych cen. No, ale cóż, może czasem warto zaiwestować więcej, ale cieszyć się zębami dłużej!
|
|
Leczyłam i odbudowywałam ząb w demedzie u Pani dr. Czechowskiej i z ręką na sercu mogę polecić było to kilka miesięcy temu i jak narazie jest ok.
|
|
Mam pytanie od nośnie Demedu,czy wiesz może jak u nich wygląda wstawienie implantu? bo cenowo muszę powiedzieć że są konkurencyjni,tylko ciekawe czy znają się na prawdę na tym?? bo jestem umówiony właśnie tam..z góry dziękuje za odpowiedz.
|
|
Osobiscie polecam Bodent DiDi
|
|
cenu Demedu sa na ich stronie internetowej - tam jest dokładnie ile za co . Natomiast Bodent to czarna magia pod tym względem. Riposta
|
|
polecam na Długiej, Poznalscy!
|
|
Kris 7 jak wizyta w Centrum Stomatologicznym Demed, już po? również będę musiała wstawić sobie implant zęba , tez zauważyłam, że mają świetne ceny, tylko zastanawiam się jaki jest faktycznie, całościowy koszt zabiegu. Czy w cenie jest narkoza? ból pewnie nie do zniesienia:( narkoza konieczna pzdr A
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |