Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AUDI to jest TO !!! |
AUDI to Najpiekniejsze auta na ziemi :))))))))))) lala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AUDI to jest TO !!! |
zwłaszcza A2, auto dla ślepych chyba największy niewypał w histori motoryzacji niemieckiej
|
|
A A3 to też dziwny zwierz.
|
|
Nowe Audi A3 jest po prostu piękne... Nie mówiąc już o A4, A6 i A8 w nowych budach. Po prostu cuda. Pozdrawiam
|
|
Porshe
|
|
Audi robi wrażenie. Chiałoby się mieć taki A8 ;/ Zadowoliłbym się jednak też Seicento ;D. Wychodzę z założenia, że lepsze to niż nic i nie trzeba tak pilnować... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
audi jest dobrym autem,ale dla mnie lepszym autem jest porshe,lexus,mustang i bmv....... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
ostatnio znajomy pozbył się A4, miał go salonowego po sprzedazy powiedział że nigdy więcej Audi, wiecznie w nim coś skrzypiało a skrzynka automat praktycznie nie do jazdy, wieczne szarpania i awarie, pozatym dwa razy awaria elektryki auto ściągane z drogi, ciągle problemy z klimą mieszał strefy, niemiłosiernie drogi serwis. Wszystkie te wady wyszły mu po przejechaniu niecałych 120 tyś.km Jednym słowem największa wada Audi to elektryka
|
|
A co myślicie o Audi TT ? Ma ktoś w Łomży te jeżdzące UFO :)
|
|
Nooo Audi TT to jest fura:P
|
|
Toyota Corolla- najmmniej awaryjne auto, ale Trabant też jest OK.....
|
|
Tak ma ktoś w Łomży Audi TT a cio :) ? -= i feel You =-
|
|
zawieszonko jest ciut twardawe w ruchu miejskim :( Ave
|
|
AUDI AVUS QUATTRO - http://xwheels.net/showcase.php?id=297. Jego plakat wisi na moich drzwiach (dokładnie jak na zdjęciu) od jakichś dziesięciu lat, albo i dłużej. Auto jest z 1991, ale mimo to, dalej uważam je za najładniejszy z modeli Audi. To samo się tyczy BMW 850 (wisi nad Audi :)) Z nowszych to Peugeot 407 Coupe -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Etam AUDI mi się najbardziej podobają polskie fiaty ;-)
|
|
|
Śledczy... czy to przypadkiem nie są polonezy? :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
:D Syrenka "sycylijka" z silnikiem Posche to jest to!
|
|
Tak Ryśka, szczególnie, że nie ma takiego samochodu jak "Posche" hehe. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Kefas mi chodziło wszystkie samochody produkcji polskiej :-) POlonezy też i fiaty ale myśle że to inne firym FIAT a FSO ;-)
|
|
Posche mie tu nie imputować, bo amputuje to i owo!! :P
|
|
u mnie było Audi jest Audi tylko to będzie. Zawiecha faktycznie twarda :))
|
|
ktoś się pytał o audi tt z Łomży: tylko, że to już chyba historia. w Łomży jest także jeden egz. Audi A2 jeden z dwóch w podlaskim!
|
|
TT fajny wóz, ale są fajniejsze i szybsze spod loga 4 kółek.
|
|
ta, te a2 jest mojej bylej :P
|
|
@1972 Primo: mógłbyś zamazać na tym zdjęciu blachy z grzeczności Secundo: te TT jeździło w Białymstoku a nie w Łomży i znam jego właściciela, więc bajek nie opowiadaj ;)
|
|
@Thompson nic nie bede zamazywał bo to nie moja fota a zreszta konsultowałem się w tym temacie z urzędnikiem wydziału komunikacji - takie zamazywanie nie jest wymagane żadnym przepisem prawa (nie wyskakujcie zatem z ochroną danych osobowych) gdzie ono jeżdziło to ja nie wiem, wyróżnik B0 wskazuje tylko na województwo podlaskie, widziałem te auto kilka razy pod domem to mam prawo sądzić, że jest z Łomży, jeśli nie to żadna pomyłka, @666 jeśli te a2 jest Twojej byłej to nie wiem co o tym sądzić bo właściciele tego autka mają po sześćdziesiątce :-)
|
|
niema jazdy bez gwiazdy TYLKO MERCEDES
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |