Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska wieża |
I co z tą wieżą, miało być tak ładnie a nadal jest straszący potwór. Był inwestor i już go nie ma, czy w Łomży wszystko musi być spierniczone. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska wieża |
Ciekawie by było zagospodarować tą wierzę, tak jak to było kiedyś zamierzone. Niestety z tego co słyszałem to wszystko nie wypaliło przez inwestora, który ją kupił i mimo zobowiązań przez 2 lata nic nie zrobił. Warto wspiąć się wieczorem na tą wierzę i podziwiać panoramę na miasto. Nie straszący potwór a jeden z symboli Łomży.
|
|
niestety nie inwestor a nasze kochane władze ówczesne, które wycofały się z zobowiązań. jeśli ktoś nie zna szczegółow nie powinien się wypowiadać.
|
|
Autor: T-line (---.elomza.pl) Data: 15-04-11 16:11 Ciekawie by było zagospodarować tą wierzę, tak jak to było kiedyś zamierzone. Niestety z tego co słyszałem to wszystko nie wypaliło przez inwestora, który ją kupił i mimo zobowiązań przez 2 lata nic nie zrobił. Warto wspiąć się wieczorem na tą wierzę i podziwiać panoramę na miasto. Nie straszący potwór a jeden z symboli Łomży. Wróć dzieciaku do szkoły podstawowej i zacznij od początku naukę poprawnej pisowni języka polskiego. Jak już opanujesz ją na poziomie drugiej klasy podstawówki, to odezwij się na forum. Powodzenia!
|
|
floyd a Ty naucz sie tolerancji i dopiero wróć na forum bo T-line mimo błędów mądrze pisze więc pozwole sobie na odrobine chamstwa i powiem ODPIEPRZ SIĘ:-)
|
|
pink floyd another brick in the wall stary dobry numer . floyd. polecam http://www.youtube.com/watch?v=AIIovpUQiro http://www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk Wy..e bane numery.
|
|
To jest właśnie - jeden z symboli Łomży, a nie żaden potwór. Możnaby go odnowić, ale NIE ZMIENIAĆ kształtu w znaczący sposób. W jednej z łomżyńskich gazet widziałam swego czasu projekt, jak miałaby ta wieża wyglądać w przyszłości, po przebudowie. Przeraziłam się. Jestem na NIE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |