Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamach !!! |
Mówie wam to był zamach a za nim stał sama maria kaczyńska! Zauważcie jak terraz ma parcie na szkło! CIągle występuje w telewizji! Zobaczcie sumując liczb z cyklu miesiączkowego kobiety + numer boczny samolotu dzieląc to przez liczbę lat papierza i wszystko to mnożąc przez kwadrat mianownika potem pierwiaskując przez liczbę sztucznych zębów lecha kaczyńskiego i iloraz intelignecji wszystkich pracowników pis wychodzi data zamachu w smoleńsku!!! To musiało się tak skończyć!Wszystko przez zęby lecha Zamach czy nie zamach ? Co wy o tym myślicie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamach !!! |
myśle że pomnożyć to jeszcze przez 2, i wychodzi data twojej smierci
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mDcd0SvjE5A
|
|
no i po co to napisales... lzej ci?
|
|
Mi lżej , bo miałem wątpliwości do dzisiaj:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
głupota ludzka nie zna granic !
|
|
pomnoz przez 0 i wyjdzie co masz zamiast mózgu \" Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga; Łam, czego rozum nie złamie: Młodości! orla twych lotów potęga, Jako piorun twoje ramię...\"
|
|
a ch*j to kogo interesuje, wyłącz ten TVN i idź się ubij
|
|
bliski współpracownik papieza -jesteś taki głupi że nie mam słów. idz się utop padalcu
|
|
Jeśli to zamach to dokonany przez Tuska Jazda do roboty je..ne nieroby ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |