czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych

Jak w temacie.Dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych?Dlaczego nie otwiera się nowych salonów np. Toyoty, Hondy,Mazdy, VW, Forda? Co sądzicie na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych

Jakieś tam chyba są, nie za wielkie ale są. Coś mi się kojarzy że przy stacji Pryma tam jak się wjeżdża w tą uliczkę obok jest jakiś salon ale nie pamiętam marki.

Bo w Łomży wolą sprowadzane złomy od swojego odwiecznego wroga :):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

a dlaczego nie ma porsche i jaguara? komu to przeszkadza?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

bo w Łomży najlepiej sprzedają się Golfy rocznik 92

mniejszy Ełk ma Toyotę ,VW i inne, mniejsza Ostrołęka też ma kilka, a w Łomży tylko Renault, Kia i Fiat śmieszne marki.

skoda

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jeszcze masz Skode.. Nie będą się na nasze miasto pchały salony tylko po to, żeby auta stały i małolaty po szkole miały gdzie się przejść gacie pomoczyć przy samochodzie w salonie.

sorki zapomniałem o kolejnej śmiesznej marce

bez obrazy dla właścicieli tych tych marek ,ale sami rozumiecie to nie są poważne marki.

W Ostrołęce i Ełku też tylko małolaty po szkole chodzą do salonów?

bomba tromba - wolę skodę suberb od merca

Ale skoro szukasz samochodu "nie śmiesznej marki" to jak jesteś taki burżuj to jaki problem dla Ciebie podjechac za autem do Ostrołęki czy Ełku? Ludzie jeżdżą na drugi koniec Polski i nie robią z tego problemu. Jeżeli byłoby zapotrzebowanie na jakąś markę i by się sprzedawała to na pewno powstałby salon. Pokaż mi ile nowych aut tych marek, które już są, jeździ po mieście, nie wiele. U nas nie sprzedają się nawet takie auta, a co dopiero mówić o droższych samochodach.

Czlowieku zeby jezdzic dobrym autem trzeba miec drogi,ja mam golfa5 i starego fiata i po drogach jakie sa w Lomzay wole jezdzic starym fiatem

przy Pryma jest salon Dacia hehe
jest jeszcze salon Fiat i Daewoo

---------------------------------------------

Burzuj nie burzuj dziadostwa nie lubie.Oczywiscie ze zaden problem pojechac po auto do innego miasta, zecz w tym ze inne miasta podobne wielkoscia cos w tej dziedzinie maja a Lomza nie ma ani w tej dziedzinie ani w zadnej innej , a jezeli juz cos jest to najnizsza polka,a szkoda.

smieszne marki heh, bez urazy, Ty sam jestes smieszny

Przelicz tylko ile jeździ nowych aut po Łomży i odpowiedz sobie na to pytanie. Czy komuś to będzie się opłacać. A najlepiej spróbuj sam i otwórz salon VW lub BMW, nie wróże Ci świetlanej przyszłości :)

danny jezeli to nie sa smieszne marki no to jakie sa smieszne wg Ciebie?Bo wg mnie to nizej to tylko made in China.

czy kupilbys nowe auto - jesli taki salon by istnial ??

Wyśmiewacie markę KIA ? od momentu wprowadzenia KIA Ceed ta marka zdobywa wiele nagród i dziś może konkurować z VW czy Skodą, Seatem itp.

www.vectraklub.pl

Wyśmiewa jeden, który widać ma znikome pojęcie o autach. Taki miłośnik vw na skode pluje, cóż...
Miło spotkać klubowicz :P

Kia wprowadza co raz to ciekawsze modele do swoich szeregów. Ciekawym autem jest Kia Cadenza, przód zaskakująco podobny do Opla Insigni a tył do Citroena C5 :) http://www.youtube.com/watch?v=AbxksNR76C8&feature=related

www.vectraklub.pl

Do radeusza. Jezeli bylby salon tej marki ktorej samochod chcialbym kupic to bym kupil.

a seata juz nie ma?

PA wyobraz sobie ze nie jestem fanem ani wieswagenow ani skododziadow. A o motoryzacji chcialbys wiedziec tyle co Ja. Ale nie o to chodzi.Owszem marka Kia ,Hyundai, Peugeot czy inne budzetowe marki wprowadzaja na rynek ladne auta , tylko ze ponadprzecietna awaryjnosc ,trzaski ,piski itd. w perspektywie np.10 lat kwalifikuja te auta tylko na" barburke", a auta pozadnych marek japonskich i niemieckich pozostaja wciaz w swietnej kondycji.

Sporo ludzi juz dawno przestalo wierzyc w magie niemieckich aut. Moze sa drogie, jakosciowo dobre, ale nie oszukujmy sie, ze w tej chwili placisz za marki. Wole kupic skode, ktora ma ponad polowe czesci od vw, lepsze wyposazenie i pojezdzi mi tyle, co potrzeba do nastepnej wymiany auta, niz przeplacac za tej samej klasy niemieckie auto. Co do japonczykow, sa drogie w eksploatacji, silniki bajka, ale nie powalaja niczym wiecej. Mnie. Nie mialbym juz chyba o czym marzyc zeby gonic takiego czlowieka jak Ty. Osobiscie jezdzilem przeroznymi samochodami zaczynajac od wedlug Ciebie marnych fiatow, a na s klasie konczac. I uwierz, ze polowa tych mitow o super samochodach legla w gruzach. Fajnie sie czyta info w necie, a co innego jezdzic, zobaczyc, czy pogadac z mechanikiem..

japonczyki drogie w eksloatacji? Tu sie nie zgodze, bo co z tego ze sa drogie czesci jak ich potrzebujesz 3razy rzadzej niz do innych aut albo i wcale.Tez mialem rozne auta i m.in na podstawie wlasnych doswiadczen oceniam niektore marki. Teraz mam 2 japonczyki i nastepnymi i kolejnymi tez beda japonczyki.

toż to proste - wszystko co markowe i na poziomie to szerokim łukiem omija to miasto potomków roztrząsaczy gnoju. przecież to tylku tu w tym kołchozie budowa galeri handlowej może trwać 15 lat i nawet nikt łopaty jeszcze nie wbił w glebę. Tu nikt nie ma takich potrzeb w użyciu automatyczne habety z batem zamiast pedału przyspieszenia.

Riposta

a ja tam wieżę tylko w niemiecką technologię :)

---------------------------------------------

Po ki grom u nas salon Mercedesa,czy Volkswagena,jak mówią chłopaki z Łomży że to samo co skoda... no i masz odpowiedź...

czytaj dokladnie :) po pierwsze takie salony sa u nas zbedne, bo to nie znajdzie zbytu, a zarabiac musi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org