Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych |
Jak w temacie.Dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych?Dlaczego nie otwiera się nowych salonów np. Toyoty, Hondy,Mazdy, VW, Forda? Co sądzicie na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego w Łomży niema salonów samochodowych |
Jakieś tam chyba są, nie za wielkie ale są. Coś mi się kojarzy że przy stacji Pryma tam jak się wjeżdża w tą uliczkę obok jest jakiś salon ale nie pamiętam marki.
|
|
Bo w Łomży wolą sprowadzane złomy od swojego odwiecznego wroga :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
a dlaczego nie ma porsche i jaguara? komu to przeszkadza? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
bo w Łomży najlepiej sprzedają się Golfy rocznik 92
|
|
mniejszy Ełk ma Toyotę ,VW i inne, mniejsza Ostrołęka też ma kilka, a w Łomży tylko Renault, Kia i Fiat śmieszne marki.
|
|
skoda z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jeszcze masz Skode.. Nie będą się na nasze miasto pchały salony tylko po to, żeby auta stały i małolaty po szkole miały gdzie się przejść gacie pomoczyć przy samochodzie w salonie.
|
|
sorki zapomniałem o kolejnej śmiesznej marce
|
|
bez obrazy dla właścicieli tych tych marek ,ale sami rozumiecie to nie są poważne marki.
|
|
W Ostrołęce i Ełku też tylko małolaty po szkole chodzą do salonów?
|
|
bomba tromba - wolę skodę suberb od merca z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ale skoro szukasz samochodu "nie śmiesznej marki" to jak jesteś taki burżuj to jaki problem dla Ciebie podjechac za autem do Ostrołęki czy Ełku? Ludzie jeżdżą na drugi koniec Polski i nie robią z tego problemu. Jeżeli byłoby zapotrzebowanie na jakąś markę i by się sprzedawała to na pewno powstałby salon. Pokaż mi ile nowych aut tych marek, które już są, jeździ po mieście, nie wiele. U nas nie sprzedają się nawet takie auta, a co dopiero mówić o droższych samochodach.
|
|
Czlowieku zeby jezdzic dobrym autem trzeba miec drogi,ja mam golfa5 i starego fiata i po drogach jakie sa w Lomzay wole jezdzic starym fiatem
|
|
przy Pryma jest salon Dacia hehe jest jeszcze salon Fiat i Daewoo ---------------------------------------------
|
|
Burzuj nie burzuj dziadostwa nie lubie.Oczywiscie ze zaden problem pojechac po auto do innego miasta, zecz w tym ze inne miasta podobne wielkoscia cos w tej dziedzinie maja a Lomza nie ma ani w tej dziedzinie ani w zadnej innej , a jezeli juz cos jest to najnizsza polka,a szkoda.
|
|
smieszne marki heh, bez urazy, Ty sam jestes smieszny
|
|
Przelicz tylko ile jeździ nowych aut po Łomży i odpowiedz sobie na to pytanie. Czy komuś to będzie się opłacać. A najlepiej spróbuj sam i otwórz salon VW lub BMW, nie wróże Ci świetlanej przyszłości :)
|
|
danny jezeli to nie sa smieszne marki no to jakie sa smieszne wg Ciebie?Bo wg mnie to nizej to tylko made in China.
|
|
czy kupilbys nowe auto - jesli taki salon by istnial ??
|
|
Wyśmiewacie markę KIA ? od momentu wprowadzenia KIA Ceed ta marka zdobywa wiele nagród i dziś może konkurować z VW czy Skodą, Seatem itp. www.vectraklub.pl
|
|
Wyśmiewa jeden, który widać ma znikome pojęcie o autach. Taki miłośnik vw na skode pluje, cóż... Miło spotkać klubowicz :P
|
|
Kia wprowadza co raz to ciekawsze modele do swoich szeregów. Ciekawym autem jest Kia Cadenza, przód zaskakująco podobny do Opla Insigni a tył do Citroena C5 :) http://www.youtube.com/watch?v=AbxksNR76C8&feature=related www.vectraklub.pl
|
|
Do radeusza. Jezeli bylby salon tej marki ktorej samochod chcialbym kupic to bym kupil.
|
|
a seata juz nie ma?
|
|
PA wyobraz sobie ze nie jestem fanem ani wieswagenow ani skododziadow. A o motoryzacji chcialbys wiedziec tyle co Ja. Ale nie o to chodzi.Owszem marka Kia ,Hyundai, Peugeot czy inne budzetowe marki wprowadzaja na rynek ladne auta , tylko ze ponadprzecietna awaryjnosc ,trzaski ,piski itd. w perspektywie np.10 lat kwalifikuja te auta tylko na" barburke", a auta pozadnych marek japonskich i niemieckich pozostaja wciaz w swietnej kondycji.
|
|
Sporo ludzi juz dawno przestalo wierzyc w magie niemieckich aut. Moze sa drogie, jakosciowo dobre, ale nie oszukujmy sie, ze w tej chwili placisz za marki. Wole kupic skode, ktora ma ponad polowe czesci od vw, lepsze wyposazenie i pojezdzi mi tyle, co potrzeba do nastepnej wymiany auta, niz przeplacac za tej samej klasy niemieckie auto. Co do japonczykow, sa drogie w eksploatacji, silniki bajka, ale nie powalaja niczym wiecej. Mnie. Nie mialbym juz chyba o czym marzyc zeby gonic takiego czlowieka jak Ty. Osobiscie jezdzilem przeroznymi samochodami zaczynajac od wedlug Ciebie marnych fiatow, a na s klasie konczac. I uwierz, ze polowa tych mitow o super samochodach legla w gruzach. Fajnie sie czyta info w necie, a co innego jezdzic, zobaczyc, czy pogadac z mechanikiem..
|
|
japonczyki drogie w eksloatacji? Tu sie nie zgodze, bo co z tego ze sa drogie czesci jak ich potrzebujesz 3razy rzadzej niz do innych aut albo i wcale.Tez mialem rozne auta i m.in na podstawie wlasnych doswiadczen oceniam niektore marki. Teraz mam 2 japonczyki i nastepnymi i kolejnymi tez beda japonczyki.
|
|
toż to proste - wszystko co markowe i na poziomie to szerokim łukiem omija to miasto potomków roztrząsaczy gnoju. przecież to tylku tu w tym kołchozie budowa galeri handlowej może trwać 15 lat i nawet nikt łopaty jeszcze nie wbił w glebę. Tu nikt nie ma takich potrzeb w użyciu automatyczne habety z batem zamiast pedału przyspieszenia. Riposta
|
|
a ja tam wieżę tylko w niemiecką technologię :) ---------------------------------------------
|
|
Po ki grom u nas salon Mercedesa,czy Volkswagena,jak mówią chłopaki z Łomży że to samo co skoda... no i masz odpowiedź...
|
|
czytaj dokladnie :) po pierwsze takie salony sa u nas zbedne, bo to nie znajdzie zbytu, a zarabiac musi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |