Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd kredyt mieszkaniowy? |
Cześć. Zastanawiam się nad zakupem własnego mieszkania (wynajem to jednak nie to samo...) no i przeglądam sobie oferty różnych banków. Zainteresował mnie Deutsche Bank, który oferuje kredyt mieszkaniowy (tutaj można sobie zobaczyć). No i trochę o nim poczytałem, ale jednak nie jestem jeszcze przekonany. Dlatego zwracam się do was, bo może ktoś z was już korzystał z takiego kredytu od nich i mógłby powiedzieć, czy jego warunki są korzystne? Bardzo byłbym wdzięczny za takie porady. Aha, no i oczywiście nie musi być to koniecznie deutsche bank, jakiś inny również. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd kredyt mieszkaniowy? |
Był już podobny temat odnośnie kredytów mieszkaniowych......Ja skorzystałam z oferty Lukas Banku na Al. Legionów, przy Centrum Handlowym 4+, niedaleko dworca PKS. Ich oferta była najkorzystniejsza w porównaniu do innych. Mają nisko marże i długo nie musiałam czekać na decyzję...
|
|
DDudek, czy pracownik Deutsche Banku poinformował Cię, że do kredytu jest wymagane konto osobiste w tym banku, które co miesiąc kosztuje 25 złotych. Zatem zastanów się, czy aby na pewno jest to dobra oferta. Myślę, że sporo banków ma znacznie lepsze propozycje.
|
|
Dudku: zastanawiające jest to, że tak idealnie zedytowałeś swój post, pojawiły się w nim nawet bezpośrednie odnośniki do strony deutsche b. i to dziwnym trafem akurat na stronę z kredytami hipotecznymi. WOW UWAGA pracownicy banku siedzą na forum i pewnie szukaja klientów. hhaha niezły kanał pozyskiwania rozgłosu i klientów.
|
|
zgłoś się do GoldFinance- to bezpłatni doradcy finansowi, którzy dobiorą dla Ciebie korzystną ofertę dopasowaną do twoich potrzeb. biuro znajduje się na al. Legionów naprzeciwko starej jednostki wojskowej :)
|
|
dość reklamy!! gdzie jest Admin?!? wszyscy mają loginy świeżo pozakładane. czy celowo do tego tematu?
|
|
Zaraz, to powinienem pisać z błędami, żeby zostało to uznane za normalny post? Na forum siedzą przecież też ludzie, którzy piszą poprawnym językiem, a po kropce zaczynają dużą literą...
|
|
A masz już upatrzone jakieś mieszkanko? Kredyt rozpatrywany jest zawsze w oparciu o konkretne lokum, którego dotyczy, mimo, że zawsze można zrobić symulację na jakiejś przykładowej kwocie. Przy okazji - niedawno pomagałem siostrze w poszukiwaniu mieszkania, ostatecznie znaleźliśmy jej lokum tutaj: ogłoszenia nieruchomości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |