środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skąd kredyt mieszkaniowy?

Cześć.

Zastanawiam się nad zakupem własnego mieszkania (wynajem to jednak nie to samo...) no i przeglądam sobie oferty różnych banków. Zainteresował mnie Deutsche Bank, który oferuje kredyt mieszkaniowy (tutaj można sobie zobaczyć). No i trochę o nim poczytałem, ale jednak nie jestem jeszcze przekonany. Dlatego zwracam się do was, bo może ktoś z was już korzystał z takiego kredytu od nich i mógłby powiedzieć, czy jego warunki są korzystne? Bardzo byłbym wdzięczny za takie porady. Aha, no i oczywiście nie musi być to koniecznie deutsche bank, jakiś inny również.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skąd kredyt mieszkaniowy?

Był już podobny temat odnośnie kredytów mieszkaniowych......Ja skorzystałam z oferty Lukas Banku na Al. Legionów, przy Centrum Handlowym 4+, niedaleko dworca PKS. Ich oferta była najkorzystniejsza w porównaniu do innych. Mają nisko marże i długo nie musiałam czekać na decyzję...

DDudek,

czy pracownik Deutsche Banku poinformował Cię, że do kredytu jest wymagane konto osobiste w tym banku, które co miesiąc kosztuje 25 złotych.

Zatem zastanów się, czy aby na pewno jest to dobra oferta. Myślę, że sporo banków ma znacznie lepsze propozycje.

Dudku:
zastanawiające jest to, że tak idealnie zedytowałeś swój post, pojawiły się w nim nawet bezpośrednie odnośniki do strony deutsche b. i to dziwnym trafem akurat na stronę z kredytami hipotecznymi. WOW

UWAGA pracownicy banku siedzą na forum i pewnie szukaja klientów. hhaha niezły kanał pozyskiwania rozgłosu i klientów.

zgłoś się do GoldFinance- to bezpłatni doradcy finansowi, którzy dobiorą dla Ciebie korzystną ofertę dopasowaną do twoich potrzeb. biuro znajduje się na al. Legionów naprzeciwko starej jednostki wojskowej :)

dość reklamy!! gdzie jest Admin?!?

wszyscy mają loginy świeżo pozakładane. czy celowo do tego tematu?

Zaraz, to powinienem pisać z błędami, żeby zostało to uznane za normalny post? Na forum siedzą przecież też ludzie, którzy piszą poprawnym językiem, a po kropce zaczynają dużą literą...

A masz już upatrzone jakieś mieszkanko? Kredyt rozpatrywany jest zawsze w oparciu o konkretne lokum, którego dotyczy, mimo, że zawsze można zrobić symulację na jakiejś przykładowej kwocie.
Przy okazji - niedawno pomagałem siostrze w poszukiwaniu mieszkania, ostatecznie znaleźliśmy jej lokum tutaj: ogłoszenia nieruchomości.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org