Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wetta |
ile wynosi próg do wety ? słyszałem ze 25punktów lecz niewiem czy to prawda ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wetta |
:))
|
|
?? ...
|
|
podpisz sie tylko na egzaminie a spokojnie sie dostaniesz
|
|
arabski pocieszyłeś mnie ! Dziekówa eheh masz piwo ! ...
|
|
W wecie nie ma progu :) W Wecie każdy ma szanse ;) He he
|
|
właśnie tak słyszałem a jak wiecie łatwo tam jest jak atmosfera ? ...
|
|
hmmmmmmm atmosfera nawet nawet można traić na fajnych i spoko nauczycieli ......... jeśli ktoś chce coś osiągnąć to bez nauki nie da rady .............. a poziom minimalny to aby tylko uczesniczyć w zajeciach ......... Żyj Dla Siebie, Nie Dla Niego :))
|
|
nie masz wiekszych ambicji ? dlaczego tak na latwizne i wybierac takie cos, przeciez weta to ostatnia deska ratunku dla..... tych najg.......
|
|
ostatnia deska ratunku dla tych ktorzy nie chca nic osiagnąć !!! a i wecie sa osoby ktore stawiają sobie cel taki co chcą coś osiagnąć !!! Żyj Dla Siebie, Nie Dla Niego :))
|
|
a jako byś polecał szkołe / słabo mi idzie nauka ...
|
|
hmmmmmmm Mateusz995 mysle ze jakieś technikum albo zawodowka. zalezy co lubisz i idz tą drogą zawsze masz jakis zawod ...a moze z czasem nabierzesz checi i pojdziesz dalej................ uczyc sie mozna i mozna :)):) Żyj Dla Siebie, Nie Dla Niego :))
|
|
Technikum to właśnie Weta lecz niemam znajomych którzy ukończyli tą szkołe ...
|
|
w wecie jest super,lepszej skzoly nei ma ilepszych ludzi .. tzn moze teraz guniwrzeria to palonki ale kiedyas to byly czasy : )
|
|
szczerze mowiąc do wety przyszlam z mechaniaka i wiedzac ze w wecie moje starania i nauka da wieksze rezultaty niz w mechaniaku od razu bym wete wybrała Żyj Dla Siebie, Nie Dla Niego :))
|
|
a ja polecilbym ci DRZEWNĄ a dokladniej TECHNIUKM O PROFILU DRZEWNYM ten zawod nigdy nie umrze! a po za tym atmosfera, nauczyciele itp jest naprawde w kit! lata spedzone w tej szkole zostana u mnie w pamieci na zawsze!! pozdro stolarze i nie tylko ;]
|
|
hym ja osobiscoie polecam Wete atmosfera jest fantastyczna nauczyciele fajni i uczniowie wporzadku a osoby ktore tylko obrazaja szkole nic nei wiedzac o nei jto jest gowniarzeria ja ukonczylem ta szkole i jestem dumny z tego ze jestem absolwetnem Wety. a ogolnie polecam profil technikum weterynaryjne. Wpadnij do Wety 15 kwietnia czytalem na www.weta.vot.pl ze sa dni otwarte pojdz zobacz i przekonasz sie jaka tam atmosfera
|
|
no z tego co wiem to weta ma bardzoo niski poziom, bo np w mechaniaku kolezanka miala 1 na semestr z jakiegos tam przedmiotu a poszła tam i nagle ma 4 więc chyba coś jest nie tak :):)
|
|
a ile do budowlanki liceum.??? ;) :D
|
|
no weta to nie jest taka ostatnia szkola jak wy gadacie... jest wielu wymagajacych nauczycieli, bym troche cos opowiedzial na temat "pani od Fizyki" ale ze względu na to że może być przypał wstrzymam się od wypowiedzi także uważaj na fizyke bo to nieprzyjemna baba
|
|
chodzi Ci o ta przypakowana ?: )
|
|
Hm Idż do liceum jak normalny człowiek, do jakiegoś słabszego a potem kto wie .Jak okazesz jakies chęci to bedzie łatwiej niz w gimnazjum. A pozniej jeszcze zmadrzejesz i jakies moze studia zrobisz.
|
|
Zapewne Pani Powichrowska? Uczy też w Jańskim. Miło wspominam, szanujesz ją, ona szanuje Ciebie. Ja skończyłem wete, napisałem rozszerzone matury, dostałem się na studia. Kurde jak to się stało, z tego co czytam, to nie wiem. Pójdźcie do tej szkoły, pochodźcie trochę i dopiero rozmawiajcie. Próg niski, to prawda, ale wszystko zawsze zależy od Ciebie, a poza tym jak w każdej szkole są nauczyciele u których masz light i są tacy którzy przycisną. Nie bez powodu do wety zjeżdżają też ludzie z całej Polski. Weta to szkoła dla ludzi z pasją, jak sobie sporo osób żartuje :)
|
|
z pasją chyba żebrania na ulicach , powodzenia
|
|
Nie rozumiesz ironii, ale co się dziwić. Nick nie załatwia wszystkiego. Nie oceniaj książki po okładce.. Spotkamy się kiedyś na ulicy i módl się, żebyś to Ty nie musiał żebrać. Ja szkołę skończyłem i wyszedłem na tym bardzo dobrze, bo poza szkołą średnią mam dodatkowo tytuł, ukierunkowaną wiedzę, a do tego nie przeszkadza mi to uczyć się dalej.. Boli Cię, że nie masz racji? :)
|
|
Ja rowniez chodzilam do Wety tyle ze bylam na TTŻ o profilu mleczarskim ukonczylam ja w 2001 roku. Milo sie wspomina tamte lata nauki, nauczycieli ktorzy wtedy uczyli. Szkola moze nie byla az tak rozbudowana jak teraz, ale narzekac nie bylo po co. Nauczyciele jedni byli bardzo wymagajacy miedzy innymi pani od fizyki od chemi itd. Kiedys zeby dostac sie do Wety trzeba bylo zdawac egzaminy z polskiego i matematyki a dodatkowo byl tez konkurs swiadectw wiec dostac sie do tej szkoly bylo bardzo trudno. Teraz jest znacznie latwiej. Wiec wybierz sie na dni otwarte szkoly i pogadaj, dowiesz sie co i jak, decyzja i tak bedzie nalezec do ciebie. Pozdrowionka dla tych co ukonczyli Wete :).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |