Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Veneda |
Kto z kupców łomżyńskich jest za zaskarżeniem decyzji Prezydenta Łomży o pozwoleniu na budowę galerii Veneda dla Echo Investment?? Co miasto dostanie w zamian?? Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? Jak długo będziemy dorabiać obcych w tym mieście?? Zróbmy coś z tym w końcu bo wszyscy stąd będziemy musieli wyjechać albo pracować dla Żyda!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Veneda |
Zajmij się sobą a nie siejesz propagandę ,zrobią jak dostaną pozwolenie nikt w ciemno nie będzie usprawniać ulic skrzyżowań wokół sklepu którego nie ma pozwolenia pomyśl logicznie ,a naszych sklepikarzy to i tak dopadnie lub dopadł kryzys ludzie wolą usiąść kupić na allegro nawet pierdółke która kosztuje 15 i zapłacić 10 za przesyłkę niż u nas w sklepie to samo kupić za 40 zł albo i więcej :) ruszy galeria to mam nadzieje że ruszy się coś więcej ale tacy ludzie właśnie zachęcają do wyjazdów bo tu nic nie ma dzięki wam :)
|
|
hahah ta veneda robi łomżę jak chce, nie będzie podłączenia z MPEC bo za drogo xD, kina 3D też nie będzie, a tak dużo przed wyborami wam obiecali;] widać ze się dogadali na salonach z Czerniawskim. bez komentarza...
|
|
tak masz racje w Venedzie i Tesco będą rozdawać towar za darmo tak jak to jest np w Tesco w Zambrowie już tydzień po otwarciu przestali ludzie tam zachodzić i świeci pustkami bo drogo tak jak nigdzie indziej w Zambrowie... a na allegro też nie znajdziesz wszystkiego... i wiele towarów jest sporo droższych niż w zwykłym sklepie...
|
|
a zapomniałem dodać ... zamiast tesco otworzyć Hiper-lumpeks
|
|
To ja nie wiem co ty kupujesz i gdzie że jest sporo droższych niż u nas ,a to że jak otworzą i będą pustki to chyba nie twoje zmartwienie ? tylko ich , a to że nie będzie połączenia to ich polityka nie dziwie się tyle lat robić w *** pieprzyć się z jakimiś dziwnymi ludźmi co wszystko blokują a później jeszcze godzić się na warunki nawet jak by się podłączyli nas to nie dotknie będzie drogo a nawet drożej jak jest :) nie macie czym się zajmować ? jak powstanie strefa ekonomiczna też będziecie wypisywać i biegać za GASPOL żeby nie budowali bo krowy nie mają gdzie paść się
|
|
jola niezgoda "Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? " W centrum trzeba płacić za parkowanie bo tak zdecydowali nasi przedstawiciele z ratusza. Mieli do tego prawo bo to teren miejski. O płatnych lub nie parkingach przy galeriach decydują właściciele terenu. Są płatne (np. złote tarasy) lub nie płatne. Jeśli chcesz, też możesz ustanowić taką opłatę za wjazd na swoje podwórko.
|
|
Jolka a moze Ty sama jestes kupcem ?? skoro zakladasz nowy profil, zeby zasiac ferment. Przeczytaj jeszcze raz co piszesz na temat oplat za parkowanie - przemysl i napisz mi do kogo wplywaly by oplaty za parkowanie ;).
|
|
Do nikogo by nie wpływały. Bo czas na bojkot i zniesienie płatnego parkowania w centrum. Wielu ludziom nie chce się już do centrum jeździć jak muszą płacić 5 czy więcej zł za postój... za co płacić jak drugi sezon zimowy zasypało parkingi na metr i nikt się nie pofatygował aż do wiosny by je odśnieżyć...
|
|
Widać że dalej niż Śniadowo lub Nowogród nie byłe-a-ś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |