wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ref. silownia

Hi. W jakiej silowni jest najwiecej sprzetu w miare duzo miejsca i jaka cena karnetu ?? Co polecacie na dzien dzisiejszy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ref. silownia

Dla mnie najlepszą siłownią w łomży jest EWA.
Jest tam kulturalna atmosfera, dużo dobrego sprzętu i cena nie wydaje się zbyt duża. Do tego jest jeszcze dwóch trenerów, którzy opracują ci dokładny plan ćwiczeń. Polecam

Polecam Activia przy zbiegu ulic Woj. Polskiego, Spokojnej i Sikorskiego budynek Amplico

P

Zgadzam się całkowicie z luzik50.

EWA the best

Zibi , a o ewie i o układaniu planów przez trenerów to nic nie mówcie...

:)

Najlepszy klub to oczywiście Ewa bez dwóch zdań. Stamtąd wywodzą się byli Misztrzowie Polski w kulturystyce, a bez wiedzy trenerów nie osiągneliby takich wyników.

Tak Bez wiedzy i bez koksów hehe

Jakies jeszcze propozycje ? Bardziej interesuje mnie activia / relaks lub zibi ? cos z tych

Tylko Activia! Oprócz masy sprzętu do aero są Rollery dla Pań oczywiście :) Mój chłopak również jest zadowolony ze sprzętu do treningu siłowego maszyny + wolne ciężary. Mili ludzie i kultura.

zibi oczywiście, sprzęt może nie jest nowy ale zrobisz wszystko co będziesz chciał no i o trenerze chyba nie trzeba nikomu mówić że nikt nie ma do niego podjazdu na dzień dzisiejszy w Łomży.

jaka cena karnetu w activi ?

zibi hahahahaha koks jakich malo w tym zibim

w activii byl karnet 70 zł, 135 karnet na silownie plus rolery czy jak tam je zwa - dla kobiet jakies rolki na celulitis, - dalej nie pamietam.

a gdzie jest relax i zibi?
ostatnio ciasno sie robi, wiosna idzie i kazdy chce sie ulepszyc do lata...

juz dawno nie bylem w activi, moze ceny sa inne, a moglrm zapomniec - lepiej sie przejsc i sprawdzic. pozdrawiam

activi nie polecam bylem osobiscie bez komentarza...

Dla mnie activia pasuje, spoko ludzie tam trenują

dzis moja znajoma specjalnie sprawdzila karnety w activi. i tak prostuje wczesniejszy post - karnet silownia 70, rolfit +silownia 125, 10 wejsc rolfit 80 , silownia 2 tygodniowy karnet 40 - z tego, co mi mowila. powiedziala tez, ze dzisiaj bylo tam bardzo duzo ludzi , bo wiosna i kazdy mysli ze schudnie przez miesiac cwiczen na silce.
a jak ceny w innych silowniach? pozdrawiam i sory za wczesniejsza pomyłkę

Ewa- karnet 90 zł i sauna-cenny nie znam ale chyba 35zł i takie tam fotel masujący-10zł ping-pong-8zł fitnes i te jeszcze sa trapoliny ale nieznam ceny:P

Relax karnet na miesiąc 65 zł

Ićta do tytana na kazańskiej tam można ćwiczyć i przy okazji blisko zoologiczny hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org