Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dojazd do W-wy Zach |
Kochani potrzebuje nr tel.łomżyńskich prywatnych przewoźnikow musze dostac sie 17.04 do W-wy Zach.Proszę o pomoc Kalina 13
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dojazd do W-wy Zach |
Przecież z Łomży PKS jeździ :):)
|
|
musze wyjechac o 3 ranoz Łomży i dojechac na dworzec zachodni z PKS takiego kursu nie ma Kalina 13
|
|
|
Dziękuje nie widziałam tego nowego rozkladu Kalina 13
|
|
Ależ nie ma za co :):) Na wszelki wypadek sprawdź jeszcze na PKS i kub bilet wcześniej :):) Miłej podróży :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Maruda i ktoś_coś czyżby ta sama osoba?
|
|
no już wiadomo że ta sama :)
|
|
cziki :) od dawna wiadomo a ty jakiś dziwnie opóźniony zapłon masz :):):)
|
|
mało tego :) sPiS-kowcy wykryli że paplik to też ja :) Czyli jestem trójcą :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
schizofrenik maruda vel któś-cóś często na forum dyskutuje sam ze sobą. nie winię go za to, wiadomo od dawna, że pochodzi z patologicznej rodziny. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Grunt to słowo boże na koniec zacytować :) Lobo :) Zgadnij w jakich gaciach chodzi pewien były łomżyński dostojnik?? A, zapomniałem że ty nie musisz zgadywać, ty mu je prałeś po przyjemnościach siedzenia na kolanach :):)
|
|
Może i opóźniony ale nie mam rozdwojenia jaźni i nie piszę na przemian z dwóch różnych ników i nie stawiam po każdym zdaniu durnego uśmieszku znaczącego co najmniej niedorozwinięcie psychiczne bo żadna normalna dorosła osoba nie pisze ":)" zamiast kropek czy przecinków.
|
|
Ale ja nie jestem dorosły :):):):):):):):) I pisze tak jak mi się podoba :):):) :):):):):):):):) A że podoba mi się śmiać z baranów więc robię to całą gębą :):):):):):):):):)
|
|
"podoba mi się śmiać z baranów" - więc śmiejesz się sam z siebie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lobo Czerwone gacie twojego idola czekają na pranie, leć ,nie trać czasu :):):):) A pan dobrodziej w ramach wdzięczności posadzi cię na kolana:):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
któś-cóś - a ty leć do marudy, może da ci pobawić się trzonkiem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A fujjjj :):) Niby taki katolik z cytatem a świńtuch jak każdy w czarnej kiecce :):):):):):):) No ale taka już wasza natura:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
jesteście nienormalni..
|
|
sierpem i młotem czerwoną hołotę i inną marudę. Nie będzie w Polsce dobrze dopóki nie rozstrzela się pięćset tysięcy marudów i któsiów-cósiów. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |