Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzyby |
Był ktos z Was na grzybach niedawno? Znacie jakieś dobre miejsca? Jak bym zebrał za duzo;) to gdzie są w Łomzy skupy grzybów i ile płacą???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzyby |
Witam "...Jak bym zebrał za duzo;)", Abcd podoba mi się Twoje poczucie humoru :) ![]() -= i feel You =-
|
|
A muchomorki sromotnie trujące tyż serwujesz, Abecadełko?
|
|
Dla Ciebie wszystko Rysiu :)
|
|
Jak otrujesz Rysię, to kto potem będzie czytywał jak "trujesz" na forum..? :P
|
|
Może niech Abcd zbiera a Ty ryskago przyżądzaj i restaurację jakąś otwórzcie. Tyle że nie mielibyście stałych klientów, raczej same jednorazówki :). ![]() -= i feel You =-
|
|
Nie, MindStorm, nasza restauracja nazywałaby się... eee nie będę przeginać, bo by się wszystkie teściowe poobrażały na amen...:D
|
|
Koziki las tam są grzyby lub okolice siemiatycz !!
|
|
jak masz dobre grzybki nie za robaczywe to wezme kazda ilosc zaplace gotowka:P na pewno dostaniesz lepsza cene niz na skupie:) krefeld666@interia.pl bigi2004
|
|
Kto był dziś na grzybach ?? napiszcie czy było dużo dziś grzybów w lasach.
|
|
wszystkie grzyby sa jadalne ..... niektóre tylko raz w życiu. ale poszedłbym sobie na grzyby. Abcd: czyzbys nie wiedzial, ze zaden grzybiarz nie zdradza swoich miejsc? ;)
|
|
Ja znam miejsce gdzie wystepuje dużo grzybów i mało osób tam chodzi ... Dj.Pyku.Lomz@.poland ![]()
|
|
pyku chyba chodujesz w doniicce te grzyby bo malo osób
|
|
ptysiu żebyś wiedział ja mam chodowle Grzybków i Zioła w doniczkach :) Dj.Pyku.Lomz@.poland ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |