Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz Polska-Holandia |
Jutro wielkie zmagania Reprezentacji Polski z Holandią. Prosiłbym wszystkich kibiców, którzy planują przybyć na piłkarskie zmagania o to aby dać porządny przykład zachowania kibica. Będzie wiele rodzin oraz starszych osób. Uszanujmy to, że ktoś chcę miło spędzić czas z rodziną. Pokażmy że Łomża umie dobrze i kulturalnie się bawić. Dajmy przykład innym. Dzięki temu każdy z nas będzie mógł z radością obserwować jutrzejszy mecz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz Polska-Holandia |
Masz rację... Kibice przyjdzcie na luzie, sie nie spinajcie i przyjemnie ogladajcie mecz! Nowy stadion to kultura musi być!
|
|
PZPN.....będzie czy nie będzie?
|
|
skubi popieram apel, wystarczy tego, że Łomża jest znana ze stosunku do czeczenów, miasta "elek" oraz binladena, który zakłóca CB nie trzeba nam kolejnej łaty.
|
|
Jutro zamierzam przyjść z całą rodziną na mecz. Mam nadzieję, że im się spodoba i nie będzie to jednorazowy wypad na taką imprezę.
|
|
PZPN będzie :D
|
|
A gdzie można kupić bilety? O której się zaczyna? Niestety nie orientuję się w temacie,a z chęcią poszłabym na mecz, może zrozumiem o co chodzi w tym spalonym... ;)
|
|
Bilety można kupić na Hali Targowej. Ciekawe czy juro jeszcze będą sprzedawać. Mecz się zaczyna o 17:30
|
|
Bilety można nabyć w siedzibie klubu lub na hali w ich sklepiku.A mecz zaczyna sie o 17;30
|
|
jutro bedzie mozna kupic bilety juz tylko przed meczem na stadionie, jutro tylko odbior biletow na hali targowej...
|
|
Sprawdziłam, tak ja Drec napisał, jutro tylko na stadionie w godzinach 8-12 To, do jutra!:)
|
|
Bilety zamawiane do WCZORAJ, można odebrać dzisiaj w sklepiku w hali targowej od 11.00 - 14.00. Dzisiaj zapisy NIE BĘDĄ prowadzone. Osoby które się nie zapisały do tej pory, po zakup biletu powinny udać się na stadion do kas (wejście na trybunę główną). http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
Byłem z godzinę temu kupić bilet, pod kasami kilkunastoosobowa kolejka tak więc wszystko wskazuje na to że stadion będzie zapełniony :) Do zobaczenia wieczorem :)
|
|
3;0 ...
|
|
GRATULUJĘ REPREZENTACJI POLSKI:) WYGRANA 3-0 ;) RÓWNIEŻ WIELKI SZACUNEK DLA KIBICÓW. ATMOSFERA NIESAMOWITA, KULTURA I DOPING NA CAŁEGO. JEDNAK MOŻNA DOBRZE BAWIĆ SIĘ NA TAKICH IMPREZACH. JESZCZE RAZ WIELKI SZACUN :)
|
|
![]() Łomża leży na Mazowszu !
|
|
3;0 dla Polski bylem widzialem ;DD
|
|
Dla mnie również było MEEGA !!
|
|
za dużo wiadomości się naoglądaliście o tych rozróbach, ale wam media zamieszały
|
|
BYŁ PZPN :D:D:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |