niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mecz Polska-Holandia

Jutro wielkie zmagania Reprezentacji Polski z Holandią. Prosiłbym wszystkich kibiców, którzy planują przybyć na piłkarskie zmagania o to aby dać porządny przykład zachowania kibica. Będzie wiele rodzin oraz starszych osób. Uszanujmy to, że ktoś chcę miło spędzić czas z rodziną. Pokażmy że Łomża umie dobrze i kulturalnie się bawić. Dajmy przykład innym. Dzięki temu każdy z nas będzie mógł z radością obserwować jutrzejszy mecz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mecz Polska-Holandia

Masz rację... Kibice przyjdzcie na luzie, sie nie spinajcie i przyjemnie ogladajcie mecz! Nowy stadion to kultura musi być!

PZPN.....będzie czy nie będzie?

skubi popieram apel, wystarczy tego, że Łomża jest znana ze stosunku do czeczenów, miasta "elek" oraz binladena, który zakłóca CB nie trzeba nam kolejnej łaty.

Jutro zamierzam przyjść z całą rodziną na mecz. Mam nadzieję, że im się spodoba i nie będzie to jednorazowy wypad na taką imprezę.

PZPN będzie :D

A gdzie można kupić bilety? O której się zaczyna? Niestety nie orientuję się w temacie,a z chęcią poszłabym na mecz, może zrozumiem o co chodzi w tym spalonym... ;)

Bilety można kupić na Hali Targowej. Ciekawe czy juro jeszcze będą sprzedawać. Mecz się zaczyna o 17:30

Bilety można nabyć w siedzibie klubu lub na hali w ich sklepiku.A mecz zaczyna sie o 17;30

jutro bedzie mozna kupic bilety juz tylko przed meczem na stadionie, jutro tylko odbior biletow na hali targowej...

Sprawdziłam, tak ja Drec napisał, jutro tylko na stadionie w godzinach 8-12
To, do jutra!:)

Bilety zamawiane do WCZORAJ, można odebrać dzisiaj w sklepiku w hali targowej od 11.00 - 14.00. Dzisiaj zapisy NIE BĘDĄ prowadzone. Osoby które się nie zapisały do tej pory, po zakup biletu powinny udać się na stadion do kas (wejście na trybunę główną).

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537

Byłem z godzinę temu kupić bilet, pod kasami kilkunastoosobowa kolejka tak więc wszystko wskazuje na to że stadion będzie zapełniony :)
Do zobaczenia wieczorem :)

3;0

...

GRATULUJĘ REPREZENTACJI POLSKI:) WYGRANA 3-0 ;) RÓWNIEŻ WIELKI SZACUNEK DLA KIBICÓW. ATMOSFERA NIESAMOWITA, KULTURA I DOPING NA CAŁEGO. JEDNAK MOŻNA DOBRZE BAWIĆ SIĘ NA TAKICH IMPREZACH. JESZCZE RAZ WIELKI SZACUN :)

Łomża leży na Mazowszu !

3;0 dla Polski bylem widzialem ;DD

Dla mnie również było MEEGA !!

za dużo wiadomości się naoglądaliście o tych rozróbach, ale wam media zamieszały

BYŁ PZPN :D:D:D:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org