Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polski matura |
Szukam kogoś, kto się podejmie napisania pracy maturalnej z jęz. polskiego. Proszę o emaile.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polski matura |
pracamaturalna@interia.pl mi ta pani napisała bardzo dobrze i szybko koszt 70 zł + przesyłka 11 zł
|
|
jaki temat ![]()
|
|
Temat godny poprawnej polszczyznyznyznyzny
|
|
sfirze ... mam poprawniejszom nisz ty . ![]()
|
|
Poppy a jaki temat Cię interesuje?
|
|
Motyw walki dobra ze złem, coś takiego.
|
|
Jeśli nie jesteś w stanie sam napisać,to raczej nie powinieneś mieć matury.Póżniej ktoś napisze pr.mgr i kolejny z wykształceniem wyższym niż kwalifikacje. Do książek póki czas albo do łopaty.
|
|
Właśnie, co za debilstwo nam rośnie . Z roku na rok coraz gorzej .
|
|
Niekoniecznie. Jeśli ktoś idzie na polibudę i ma ostry zapierdziel teraz, a nawet pół punkta mu matura z polaka nie da, to po co sobie głowę zajmować? Silna specjalizacja teraz ludzie się robi. Trzeba własciwie gospodarować czasem.
|
|
A potem będziesz, jak pan prezydent pisał ,,bul '' .
|
|
A czy tak piszę? No raczej nie ma się do czego przyczepić.
|
|
Akurat błędów ortograficznych nie ma, ale przeczytaj swój post jeszcze raz i zastanów się nad stylem i składnią . Na bank z tym masz kłopot . Wypadałoby, aby ludzie, którzy będą chcieli mieć wyższe wykształcenie reprezentowali odpowiedni poziom wypowiedzi . Jak ktoś będzie za Ciebie pisał prace i czytał lektury, to mimo zdanej takim sposobem matury tego poziomu nie osiągniesz . Ogromna strata dla Ciebie . Pozdrawiam .
|
|
Skąd wiesz, że nie przeczytałam lektur i nie jestem świetna w pisaniu prac? Uwierz, pozory mylą. Po prostu brak mi czasu i nie będę się z tego spowiadać. Tak, czy siak, niesamowicie się mylisz co do moich umiejętności. :P
|
|
Skoro jesteś taka świetna, to brak czasu akurat jest kiepską wymówką, ale oczywiście, że nie musisz tego udowadniać . Nikomu i nie tutaj :) Powodzenia ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |