czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polski matura

Szukam kogoś, kto się podejmie napisania pracy maturalnej z jęz. polskiego. Proszę o emaile.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polski matura

pracamaturalna@interia.pl mi ta pani napisała bardzo dobrze i szybko koszt 70 zł + przesyłka 11 zł

jaki temat

Temat godny poprawnej polszczyznyznyznyzny

sfirze ... mam poprawniejszom nisz ty .

Poppy a jaki temat Cię interesuje?

Motyw walki dobra ze złem, coś takiego.

Jeśli nie jesteś w stanie sam napisać,to raczej nie powinieneś mieć matury.Póżniej ktoś napisze pr.mgr i kolejny z wykształceniem wyższym niż kwalifikacje.

Do książek póki czas albo do łopaty.

Właśnie, co za debilstwo nam rośnie . Z roku na rok coraz gorzej .

Niekoniecznie. Jeśli ktoś idzie na polibudę i ma ostry zapierdziel teraz, a nawet pół punkta mu matura z polaka nie da, to po co sobie głowę zajmować? Silna specjalizacja teraz ludzie się robi. Trzeba własciwie gospodarować czasem.

A potem będziesz, jak pan prezydent pisał ,,bul '' .

A czy tak piszę? No raczej nie ma się do czego przyczepić.

Akurat błędów ortograficznych nie ma, ale przeczytaj swój post jeszcze raz i zastanów się nad stylem i składnią . Na bank z tym masz kłopot . Wypadałoby, aby ludzie, którzy będą chcieli mieć wyższe wykształcenie reprezentowali odpowiedni poziom wypowiedzi . Jak ktoś będzie za Ciebie pisał prace i czytał lektury, to mimo zdanej takim sposobem matury tego poziomu nie osiągniesz . Ogromna strata dla Ciebie . Pozdrawiam .

Skąd wiesz, że nie przeczytałam lektur i nie jestem świetna w pisaniu prac? Uwierz, pozory mylą. Po prostu brak mi czasu i nie będę się z tego spowiadać. Tak, czy siak, niesamowicie się mylisz co do moich umiejętności. :P

Skoro jesteś taka świetna, to brak czasu akurat jest kiepską wymówką, ale oczywiście, że nie musisz tego udowadniać . Nikomu i nie tutaj :) Powodzenia ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org