Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
smycz |
Witam gdzie NIEDROGO kupię wyciąganą smycz dla psa? Bo byłam na mazowieckiej, a tam jakieś z gwarancją - 60 zł.. ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: smycz |
mam na zbyciu malo uzywaną podaj tel albo mail to się dogadamy
|
|
Kup smycz firmy Flexi comfort mam taką nie jest tania ale jest super i kup na tasiemce lepsza i wytrzymalsza Polecam miałem,inne i się urywały albo przestawały zwijać
|
|
Zrób sobie z miarki metrówki, metalowa taśma będzie wytrzymała i solidna a i piesek będzie zadowolony.
|
|
cormel@wp.pl
|
|
na przeciwko jednostki wojskowej w tym Markiecie budowlanym itp;sq dobre i tanio!
|
|
a jeszcze w zoologicznym koło S.Perspektywy,też nie drogo..
|
|
w jakich cenach..?
|
|
Jeśli chcesz smycz która będzie Ci służyła, to też proponuje FLEXI. Zapłacisz trochę drożej, ale przynajmiej bedzie wiadomo co się ma. Moim zdaniem szkoda i 20 zł żeby kupić coś co zaraz ma sie zepsuć. A cena to różnie ale S ok. 50 zł no a czym większa tym droższa ;)
|
|
W zoologicznym 'Puszek' na ul. Dwornej bodajże na górze tej ulicy jest tanio i bardzo miło obsługują. _______________________________________ Nie jesteś motocyklistą? Nie martw się, nie każdy jest idealny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |