Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złodzieje w Łomży |
Komuś przedwczoraj oprócz mi złodzieje ukradli kołpaki na kasztelańskiej? Na każdym parkingu powinny być kamery. Jak nie mogą ukraść paliwa to wezmą kołpaki. Debilizm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złodzieje w Łomży |
kamery więcej warte niż Twoje kołpaki a poza tym po co takie drogie kupiłeś a teraz się na forum żalisz? bigi2004
|
|
Ostatnio mi również i to jeden więc grubsza sprawa ...
|
|
Nie nie żale się. Miesiąc temu ukradli mi pod blokiem paliwo i wyłamali klapkę. Zabezpieczyłem inaczej samochód i teraz nie mieli co zabrać to wzieli kołpaki i się nie żalę tylko piszę aby ludzie wiedzieli jaka jest ta Polska. A jakby Tobie ukradli samochód na parkingu a kamer by nie było to byś nie chciał złapać złodzieja?
|
|
To chyba ktoś Cię "lubi"
|
|
Jak samochód kupiony i nieprzerejstrowany tylko na innych numerach to co ?
|
|
problem w tym, że żadne kamery nie pozwolą ustalić sprawcy... jakość słaba, odległość duża no i trudno przypuszczać, że zanim ukradnie to stanie przed kamerą, ukłoni się i uśmiechnie szczerze :-) tak to można co najwyżej ustalić, ze ktoś coś okradł ... samochody kradną z monitorowanych parkingów i co ? g. ! i pewnie ci się wydaje, że kradną tylko w POlsce i tylko POlacy :-)
|
|
KAMERY SĄ PRAWIE NA KAŻDYM PARKINGU,ALE ICH JAKOŚĆ ODCZYTU MOŻNA O KANT TYŁKA POBIĆ.
|
|
To teraz kolej na radio?
|
|
miesiąc temu tak? a podobno w prawie o ruchu drogowym jest zapis, że ma się czas max 30 dni od daty zakupu na przerejestrowanie auta więc może kogoś drażnią obce blachy? bigi2004
|
|
Może i tak być ale co zrobić żeby take złodziejstwo wytępić.? Złapać i im coś ukraść?
|
|
Kołpaki jak kołpaki, ale w Łomży kradną też znaczki z logo marki pojazdu... Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
najlepiej jeździć na rezerwie :D
|
|
Autor: Damis popytaj sasiadow pewnie sie znajdzie i paliwi i kolpaki
|