czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeprośmy Rosję! Uważam, że powinniśmy!

Poniżej propozycja treści przeprosin:

http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,13457075,37966310,1724030,0,forum.html

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeprośmy Rosję! Uważam, że powinniśmy!

Podpisuję się pod tym tekstem i przypominam o pomordowanych w ostatnich latach polskich kierowcach zrabowanych ciężarówek i osobach cywilnych, które niejdnkrotnie przepadły bez wieści. Czy ktos kogoś za nich przepraszał???

Przeprośmy za to, że żyjemy może...

Ja się pod tym nie podpisuję, Ci co się pod tym podpisują są samobójcami. Jakoś tym Rosjanom nie śpieszno z przeprosinami za 123 lata zaborów, za 1920 rok, za 17 września 1939r. i za lata 1945-1989.

Ja tam bym nie przepraszał bo i nie ma za co. A po drugie to oznaka słabości :) Co do Białorusi, to wg opinnii publicznej, tamtejsza ludność uważa, że to my jesteśmy awanturnikami i wsadzamy swój nos w nie swoje sprawy.
Dla świętego spokoju powinniśmy przestać się nimi intersować, skoro im jest dobrze z Łukaszenką to co nam do tego. Czego my się wpieprzamy w czyjąś politykę? Pomogliśmy Juszczence i starczy. Nikogo się na Białorusi nie czepiają tylko nas...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

marcin_23, Markac - a zajrzeliście do informacji pod linkiem? :D Podejrzewam, że nie bardzo - marcin raczej na pewno nie! :D

---
PGG

Zajrzałem, ale co to zmienia?

--

Takim tekstem mozna przeprosic, tylko po co? To jest rosyjski plan, spotkania bez polski, rurociag do Norwegii, po to abysmy my nie mogli swojego wybudowac, bo rurociagi nie moga sie krzyzowac, poznije zakrecenie nam kurka z gazem, moze nawet na Bialorusi. Mysle ze w przyszlosci sie okaze, jakie to dzialania sa zaplanowane, aby dokopac Polakom.

....a wiecie co to jest poczucie humoru... ?

Ryśka.... weź im wytłumacz!

---
PGG

Ryśki to Ty w to nie mieszaj :>

--

"Organ Rady Ministrów Białorusi pisze, że "w ostatnim czasie polscy politycy tak pasjonują się przeniesieniem demokracji według amerykańskiego wzorca do republik byłego Związku Radzieckiego, że zaczęli okazywać niedopuszczalną w tak poważnej sprawie nerwowość i pośpiech".
"Respublika" pisze, że "prawdopodobnie sukces misji Aleksandra Kwaśniewskiego i Lecha Wałęsy podczas pomarańczowej rewolucji na Ukrainie tak dodał im skrzydeł, że rozmarzyli się i zaczęli marzyć o reanimowaniu nowej, trzeciej Rzeczypospolitej"."

Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1142380,12,item.html

Właśnie o tym piszę ;/ Na co to nam było?

--

Żarty żartami Grzesiu, ale ja nie wiem, czy w przyszłości będzie nam tak bardzo do śmiechu z tego powodu...:( Oby nie!

Myślę, że temat Białorusi powinniśmy sobie odpuścić. Szkoda naszy rodaków, którzy tam żyją. Ich należy wesprzeć. Białorusini niech sobie biorą w d... od Łukaszenki. Skoro taka ich wola.
Dla Rosji jesteśmy wyrzutem sumienia i kłodą leżącą między Bugiem a Odrą. Putim z chęcią włączyłby nas do Obwodu Kaliningradzkiego i wtedy dopiero miałby okno na zachód. Mamy chyba opinię europejskich awanturników którzy mieszają w głowach innym nacjom a te wymykają się wszelkiej kontroli czerwonych kacyków.
Przepraszać za wybryk chuligański? To chyba jakieś nieporozumienie. Gdyby w tym czasie, w tym samym miejscu byli nasi rodacy albo Romowie też wytyczono by działa dyplomatyczne. Nie pochwalam takich występków i winni powinni zostać ukarani. A dyplomaci i ich rodziny niech noszą jakiś znak rozpoznawczy, emblemat (sierp i młot, pięcioramienną gwiazdę lub podobiznę Putina) zacnych rozmiarów wtedy będą indentyfikowalni i być może nikt tego g... nie będzie tykał. Co by sobie rąk nie pobrudzić.

ooooohhhhhhhhhhhhh jak ja bym ich poprzepraszał i z jednej strony i zdrugiej,i z dołu i z góry,i od przodu i od tyłu i jak bym skonczył ich przepraszac to bym mógł znowu zaczac i pózniej jeszcze raz i jeszcze raz,przepraszałbym , az by mi buty wysiadły albo by mnie rece zabolały

kiecam ich to znaczy kogo. Naród, władzę czy jeszcze kogo innego ??

-= i feel You =-

Władze oczywiscie ,to takie same przygłupy jak ci nasi,albo jeszcze bardziej butni.To oni domagaja sie przeprosin ,a nie naród.Ludzie na Białorusi sa tacy jak my kilka lat temu zmeczeni rozgrywkami politycznymi,ogłupieni przez propagande łukaszenki,nie wiedza w co wierzyc,komu zaufac.Tych debili z góry bym posciagał i w pier..ol,to by im sie odechciało dyktatorstwa

I jak tu takich ludzików nie lubic:

http://****.pl/klik.php?plik=rusek

toc to nasi som

Nie trzeba przeprasza

Treść przeprosin właściwa. STOP. Wybić całe to komunistyczne ścierwo. STOP. Wystarczy kilka grup huligańskich. STOP. W Warszawie mamy ich tysiące. BEZ ODBIORU.

Pozdrawiam

Przeprosić?? w sumie no może i tak ale czy aby napewno teraz??

Pracownik polskiej ambasady w Moskwie został dzisiaj dotkliwie pobity przez nieznanych sprawców. Mężczyzna trafił do szpitala.

Informuje portal www.interia.pl

więcej
http://fakty.interia.pl/news?inf=653979

pozdrawiam
M

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org