Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry majster |
Witam czy zna ktoś może namiary na dobrego majstra do postawienia domu i oczewiście niedrogiego. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry majster |
a o jakich wymiarach dom?
|
|
namiar na dobrego majstra i niedrogo dekfach@interia.pl
|
|
13x10 takie wymiary
|
|
no takie wymiary to musi być juz dobry majster!!!!co innego 11x12 to postawi juz byle kto!
|
|
Tel: 500 809 059 Krzysztof Niedrogo bierze i naprawdę dokładnie i szybko robi, polecam. m.
|
|
Może ktoś się orientuje kto stawiał dom w Konarzycach po lewej stronie prawie na końcu. To musiał dokładny gość stawiać tam wszystko jest profesjonalnie zrobione.
|
|
514 564 878 niedrogo i solidnie
|
|
Ja jestem dobry majster :) A na kiedy potrzebujesz?
|
|
niedrogo i solidnie - w tej branży jedno wyklucza drugie. pozdrawiam myślących
|
|
Lancelot masz rację żeby tak było trzeba zatrudnić dwóch majstrów, jednego niedrogiego a drugiego solidnego... ;) Pozdro.
|
|
zęby coś dobrze zrobić to trzeba dłużej posiedzieć przy tym i trzeba więcej wziąć
|
|
koniec lipca br.
|
|
Witam czy zna ktoś może namiary na dobrego majstra do postawienia domu i oczewiście niedrogiego. Pozdrawiam
|
|
|
UWAŻAJ ! Ja też wziąłem z internetu niby dobrego i taniego do dziś przez 3 lata komornik nie da rady wyrwać od niego przysądzonej mi kwoty odszkodowania za spartaczenie budynku i zniszczenie materiału. Uważaj jak ma na imię Andrzej i nazwisko Sz... . a mieszka nie daleko basenu to goń od razu. Musisz porozmawiać co najmniej z czterema jego klientami którym budował. Ja rozmawiałem tylko z jednym i albo się nie znał na budownictwie nie dostrzegajac fuszerki chwalił go albo też nie chciał być samotnym w łańcuszku skrzywdzonych. Teraz jak wiem to co najmniej z pięciu biegało za nim , pracuje na czarno, na siebie nic nie ma i co mu komornik zrobi?
|
|
Franio dzięki za ostrzeżenie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |