Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ESKA-już jest!!!!!!!!!!!!!!! |
Witam.Od dzisiaj tj. 21.o7.2005 mozna juz uslyszec ESKE!!!!! Dobrego odbioru życze wszystkim forumowiczom!!!!! 88.8 FM!!!! Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ESKA-już jest!!!!!!!!!!!!!!! |
Następny nie potrzebny temat : http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=35832&t=35832 Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Ty sam jestes niepotrzebny.
|
|
tak sie zastanawiam czym sie tak ekscytujesz majster czy jak ci tam. pracujesz tam?.. a moze to Ty... Sławku...:)hehe Rmf FM góra na wieki a te wasze popiduwy niech sobie rzępolą. szacunek dla radia bab- oby tak dalej a wybijecie sie!
|
|
A ty co???reklama RMF???nie pracuje tam i sie ekscytuje bo te radio mi sie podoba i jest czego posluchac a nie jakies popierdułki co puszczaja tez w RMF:PPPP SLuchalem ESKI w innym miescie i jest spox.Szkoda bylo ze w Łomży nie bylo a tu taka niepsodzianka. Idż sie lepiej swojej starej czepiac. Pozdro
|
|
Rmf FM napisał(a): > tak sie zastanawiam czym sie tak ekscytujesz majster czy jak ci tam. > pracujesz tam?.. (...) > (...)hehe Rmf FM góra na wieki a te wasze popiduwy niech sobie rzępolą > (...) A ja się tak zastanawiam czym Ty się zachwycasz, RMF'em?? Podaj mi choć trzy powody dlaczego miałbym słuchać RMF FM. Bo jakby nie było pipidówy sobie grają, ale one grają dla ludzi a nie dla pieniędzy. Wiem bo sam swego czasu tworzyłem taką pipidówę i było nie było kokosów się tam nie dorobiłem, a wspominam ten czas jako jeden ze wspanialszych okresów w moim juz dość długim życiu. Natomiast jeśli chodzi i zachwyty nad RADIEM ESKA - fajnie że chłopaki się tak przejmują, ja też się cieszę, że na 88 i 8 popłynie coś nowego. Zdaję sobie oczywiście sprawę ze będzie to, jak to zwykle u Pana Sławka bywa 90% z centrali a 8% z łomży bo pozostałe 2% będą to lokalne reklamy wcinające się w pół utworu. Ale zawsze lepsze to niż łagodne do wyrzygania przeboje. Jak znam życie, w łomzy znów powstanie pospolite ruszenie i zawsze i wszędzie będzie można usłyszeć 88 i 8, ale za czas jakiś, to samo życie zweryfikuje falę 88 i 8. Więc jeśli Pan Sławek popełni po raz drugi błąd jaki popełnił z łagodnymi przebojami to znów za 2 lata będzie szukał wafla pod którego mógłby się podpiąć z 88 i 8, a łomżanie znów poleca na ten chwyt i zmów będą się zachwycać jakie to wspaniałe radio. Z tym że Pan Sławek powinien zacząć sobie uświadamiać że w pewnym momencie może zabraknąć korporacji, pod które można się będzie podpinać z 88 i 8. To tyle z mojej strony Pozdrawiam Marcin
|
|
Ja tam sie ciesze ze jest ESKA w Łomży... jak dotad sluchalem go kilka razy tylko i za kazdym razem leciala jakas fajna nuta :] Jeszcze sie troche oslucham z ta stacja... Mam nadzieje ze bedzie dobrze - w koncu bedzie czego sluchac. Wczesniej bylo wrecz tragicznie z lokalnymi rozglosniami, procz Radia Nadzieja... niektorych moze to odrazu rozbawic, ale wbrew pozorom to jest bardzo dobre radio (w porownaniu do debilnego radia lomza plus i znosnego dopiero po 18 BAB).
|
|
Wieczorkiem babu tez przyjemnie sie slucha
|
|
Dajta spokój wypijta piwo i nie marudta !!
|
|
A mi tam Eska pasuje ;] Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
ESKA jest ok. Wolę jednak Radio BAB, w którym nie pasuje mi tylko jedna audycja - prowadzona przez takiego Pana z bardzo zniewieściałym (żeby nie powiedzieć "pedalskim") głosem... Stali słuchacze napewno wiedzą o kogo chodzi... Pozdrawiam
|
|
Czy mi się zdaje, czy mi sie radio popieprzyło. Pokazuje, że stereo, a to leci w mono.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |