Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Benedykt XVI |
Minęło 4 miesiące od śmierci naszego papieża. Wiecie,że je ani razu nie zasiadłam przed telewizorem by obejrzeć Benedykta XVI. Jan Paweł II był wyjątkowy. Brakuje mi jego. Gdy słyszę w telewizji Jego głos, już tylko reklamujący kasety i płyty o Nim robi mi się tak miło.może jakiś marsz by zorganizować. Znów? Tak, znów O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Benedykt XVI |
Urzekła mnie Twoja historia.
|
|
Nie do wiary... Pozdrawiam
|
|
A jednak. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ciekawe :] hehehehe
|
|
to takie śmieszne ? wymagające drwiących komentarzy ? czyjaś potrzeba modlitwy, kontenplacji .... za Człowieka, który był dla nas ......... Ola ma rację - wszystko przycichło.... czyżby rana już się zagoiła ? i mówię to ja ... człowiek o słabej wierze ...
|
|
Nie, organizujmy marsze codziennie... Życie toczy się dalej i nie ma co rozdrapywać ran. "wszystko przycichło.... czyżby rana już się zagoiła ?" Tak, zagoiła się i nie pochlastam się z tego powodu. Nie popadajmy w skrajności. Mało brakowało a każda ulica, stadion i szpital zwał by się imieniem Jana Pawła... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac to Twoja prywatna opinia ... jestem w stanie przyjąc każdą opinię nawet taką jak Twoją - powodujujacą u mnie odruch wymiotny związany z brakiem szacunku dla wpojonych we mnie przez moich rodzicieli zasad i prawideł pełnego szacunku dla autorytetów moralnych...uszanuj jednak chęć i wolę ludzi o odmiennych od Ciebie poglądach
|
|
Dzięki Vlad. Przez chwilę mysłałam, że zrobiłam najgłupszą na świecie rzecz rozpoczynając tę dyskusję. Wielu już zapomniało. Mnie też wkurza nazywanie wszystkiego imieniem Jana Pawła II, ale pamiętam o Nim. Pozdrawiam
|
|
|
Jan Paweł II był wyjątkowym człowiekiem. Jego następca musi zabłysnąć. Ale naszego Papierza i tak nie przebije.
|
|
robson, naszego papierza ? ja nie czuje ze on moj.
|
|
Autor: szamac. (---.lomza.rta10.4lan.pl) Data: 08-08-05 11:03 "robson, naszego papierza ? ja nie czuje ze on moj". ......................................................................................................................... Szamac, jeżeli nie szanujesz naszego Papieża jako wybitnego Polaka, to chociaż nie zapominaj o ortografii.
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |