Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obraczka, yama |
wczoraj w yamie zgubilem obraczke. meska, zlota. dla znalascy nagroda, kontakt tel. 604 704 327 WAZNE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obraczka, yama |
kawalera sie strugało co)))))))))))))))
|
|
to bym zdjal obraczke , a nie mi spadla
|
|
hehehe steskniony zyciem kawalerskim? a z obraczka lepiej sie pożegnaj.. w poniedzialek pewnie pojdzie do przetopu bo watpie ze znajdzie sie uczciwy i odda ... no niestety takie zycie ;/
|
|
ta sama spadla to jaki romziar kupujesz? Zapytaj zony moze pamieta, w ktorym ijescu tancowaliscie i sie znajdzie...chyba, ze strugales kawalera i byles bez niej...
|
|
W tej jamie to niedługo lombard otworzą, tyle tam obrączek ginie :P
|
|
moja znajoma poznala w kanajpie w lomzy (nie powiem w ktorej ) faceta. 26 lat, przystojny. udawal kawalera, a byl zonaty. dzieciaty i szukal darmowego seksu bez zoboowiazan. okazalo sie ze jego zona to babka z "ustawionej" rodzinki - jak sie dowiedziala o jego licznych romansach stracil i zone (wygonila go z mieszkania) i prace (pracowal dzieki ustawionemu tesciowqi) , a teraz chodzi smutny, pracuje jako przedstawiciel, cienko zarabia i klnie jakie to kobiety niedobre. zalatwila go wlasnie moja znajoma, ktora poswiecila czas na sledzenie goscia, napisanie licznych listow do zony i nawet sie z nia spotkala. ale teraz ta zona znowu chyba go przygarnie bo sie on niezle stara i znowu deklaruje goraca milosc do zony. a ona urody ponizej sredniej , jeszcze nie doszlo do rozwodu i chyba nie ma wyboru - przyjmie go znowu. zreszta wiele osob - dziewczyn mialo podobne przypadki - nie mowie ze osoba gubiaca obraczke udawala kawalera - ale czasem niektorzy tak robia.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?id=9
|
|
payounk skoncz z ta swoja smieszna gierko ;) Life's simple. You make choices and don't look back. ;) --------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |