Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drewno lipowe |
wiecie moze gdzie mozna opchnąc drewno lipowe i jak tam cenowo? czy moze lepiej spalic w piecu?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drewno lipowe |
proponuje zacząć uczyć się rzeźbić:) chyba tylko do tego się nadaje,do pieca też
|
|
jedynie do pieca albo, jak przedmówca pisał naucz się rzeźbić;] lepiej wyjdziesz
|
|
podpowiem Ci, że z drewna lipy robi się m.in. listwy obrazowe...
|
|
no i skrzypki możesz sobie zrobić.
|
|
Możesz też, jakieś etui dla siebie sklecić, i postawić gdzieś w kącie na czarną godzinę. Słyszałeś chyba, że "cudotwórca" obciął zasiłek o połowę. A jak pójdzie za ciosem, to i cały zapierd*li. Po co, rodzinę na koszty narażać. A to że lipa,-trudno, w dobie kryzysu jakoś przejdzie. A jeżeli zostanie Ci materiału, to odpal mi gratis, za pomysł. Też zacznę sobie, jakiś futerał szykować. A to dlatego że, chociaż patrzeć na taką jedną gębę już nie mogę, to ilekroć słyszę ten zakłamany głos w TV, od razu mi rok życia ubywa. A że, wystawiają go dość często, to i żywot, szybko mi się skraca. Jeżeli dysponujesz czasem, to proponuję wysuszyć deszczki i połączyć na klej. No chyba że, mocno Ci się śpieszy, to trudno, wal na gwoździe. A gdy będziesz wytyczał prostokąt na ogrodzie, to pamiętaj aby przekątne były równiutkie. Żeby to miało "ręce i nogi". I nie ryj głębiej, niż metr-pięćdziesiąt, bo nie wyleziesz. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |