Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samsung vave w najlepszej opcji |
Moze ktos ma ochote zlapac okazje na taki fonik???Jest nowiotki,cacko i szkoda mi go do uzytkowania bo pracuje na budowach.Naprawde warto...Jesli ktos z was jest zainteresowany to piszcie na maila.....Wole komus puscic jak dac zarobic komisom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samsung vave w najlepszej opcji |
jaka cena? h0jowe forum
|
|
osiem paczek a jak chcesz fotki moge wyslac
|
|
bys kurwwwa lamusie podal tego meila najpirewq !@!@ [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
hahaha sorki nie zaznaczylem go jak dalem temat...goldenboy34@wp.pl
|
|
Ty kurewko dać ci lamusa? to kieruję do gościa z nickiem FIN! Jak taki dobry jesteś w gębie to możemy załatwić to inaczej pizdo! Czekam na odpowiedz lamusie!!
|
|
Nie no świetnie na forum takie obelgi? Nawet stalina tak nazywać nie można w końcu to jest człowiek.
|
|
No niezła kulturka.Ludzie,ogarnijcie się!Bo wstyd przynosicie.
|
|
FIN ty palancie zajebany jestes z LOMZY to moze sie spotkamy na placu w miscie jestem otwarty na propozycje i to pogadamy ......
|
|
3 na jednego, pewnie zbierzecie się cała bandą zęby pobić jednego FIN-a przez internet wszyscy karatecy,bokserzy , twardziele z was co ?
|
|
haha KOKSY !
|
|
MR.Y ty porombany pedale jak tak bronisz FINA to sie przylacz a nie dobry jestes w mordzie padalcu...
|
|
ludzie nie przesadzajcie telewizja ma na oku nasze forum znow nas pokaza na polsacie i wstyd bedzie
|
|
jebac ten polsat skoro ******** taki kozaczek jest no to niech pokaze sie w real taki do przodu cwel..****** niech lepiej plecow pilnuje
|
|
MR.Y ja ci mogę pokazać twardziela to cię *** zwącha
|
|
słuchajcie cwele dla mnie jesteście cwelami którym mogę nasrać w mordę , każdemu po kolei lub wszystkim na raz , do BRUKU KU...RWY ,
|
|
Ić na *** MR.Y ty wyłącznie nadajesz się do ***** kopania kartofli! Na poligon się wywieś tam cie ***** przelecą! Cwelu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |