Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zimno w autobusach PKS-dlaczego? |
Hej wiecie czemu jest zimno w autobusach PKS? odpowiedz : PKS jest okradany od lat przez kierowców PKS z paliwa które sprzedają na lewo ,paliwo które jest przeznaczone na ogrzewanie jest sprzedawane i dlatego jest zimno w autobusach na szczęście ta sprawa zajmuje się już Policja i Prokurator i wkrótce CBA ( miejmy nadzieje ze wkrótce będzie ciepło zawłaszcza co niektórym ) Czy jest to wyczerpująca odpowiedz ? pozdrawiam wszystkich okradanych pasażerów PKS oraz im współczuje traumatycznych chłodnych podroży wkrótce napisze po imieniu nazwisku i numerze autobusów wszystkich zlodzieji w PKS którzy wam FUNDUJĄ TEN LUKSUS - MIESZKANIEC PS : Paliwo czyli olej napędowy jest wywożony w lukach bagażowych autobusów codziennie we wszystkich oddziałach PKS tj Łomża Kolno i Grajewo poza tym ze tracą podróżni jest okradany skarb państwa polskiego straty wynoszą kilka milionów PLN rocznie może kogoś to zainteresuje? nie sadzę a szkoda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zimno w autobusach PKS-dlaczego? |
CBA? A to, że kierowcy kombinują na lewo to nie nowość, czasami nie wydają biletów i co niektórzy ludzie się na to godzą. W każdym zawodzie ludzie kombinują na lewo.
|
|
"...Zima jest, to musi być zimno..."
|
|
... takie sa odwieczne prawa natury ...
|
|
Wełniane majty i kalesony sobie kup, a nie tu kierowców CBA straszysz. W Polsce jest korupcja i musi być zimno w autobusie!
|
|
wracaj na wiochę,nie będziesz musiał dojedżdzać i tu płakać
|
|
zimno bylo jest i bedzie i tyle wtemacie bigi2004
|
|
zobacz jakie są autobusy i w jakim stanie,jak działa ogrzewanie w autobusach a potem pisz o paliwie gamoniu
|
|
w MPK wcale nie jest lepiej
|
|
A dlaczego maiałoby być inaczej?
|
|
bo za to płacimy?
|
|
...a latem jest zbyt gorąco (może też przez paliwo? :) )
|
|
hm ale nie kazdy nie grzeje ze skrajności w skrajnośc bo raz jest tak duszno jak w wylęgarni kurczaków, a innym razem szron na szybach po przejechaniu 80 km nadal jest na szybach ;/ paranoja
|
|
Ja sie chetnie zaopiekuje nadwyzką świeżej ropy :P Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Właśnie, dlaczego policja nie weźmie się za przełądowane autobusy? Przecież w dowodzie każdego jest na ile miejsc to to jedzie. A ile razy przełądowane są tak, że ludzie się cisną jak sardynki w puszce. Czyżby MPK prawo nie dotyczyło?
|
|
haha smieszne to a ja moge jak na dloni podac kto kradnie w pks talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
klocki lego
|
|
i to jeszcze jakie "place wymagam" talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
Aż takie dziwne to nie jest. Oby tylko nie wpadli na pomysł, aby połowa pasażerów, rozgrzewała się-pchając . Podczas gdy druga, stygnie, siedząc i ciesząc się jazdą. Częstotliwość zmian, powinna być ustalona odgórnie. Miejskie co 1 km, dalekobieżne co 10 km. Powinni się tym zająć, rządzący z PO'chwy. Można by jeszcze, przeprowadzić referendum w sprawie: pchać czy ciągnąć? Cholera, jest jeden dylemat. Do ciągnięcia, potrzebne są liny, a na to nie ma kasy. Za to jest większa kontrola nad zaprzęgiem, gdyż ci z tyłu, mogą się nieco opi*rdalać i nie osiągnie się odpowiedniej szybkości. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
"Marcus" takie opowiadania może pisać tylko jeden z tych 25 co zostali zwolnieni z PKS.
|
|
Cieszmy się, że jak dotąd, nikt nie wpadł na pomysł aby powycinać dziury w podłodze. I nie musimy napi*rdalać łapami jak u Flinstonów. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
zimno????????????????????????? ludzie ! to jest istny mróz!!! totalny ziąb dziś zamarzły mi palce.!!!! a jak usiadłam na siedzenie to nie czułam tyłka... bo tak od siedzenia było zimno!!! dzisiejsza podróz autobusem była masakryczna!!!;/ :):)
|
|
Jakie tam zimno, ostatnio jechałem to pan kierowca tak grzał, że mnie sie bigos zagrzał w słoiku bo wiozłem.
|
|
jeżeli jezdzisz najtańszymi autobusami to masz skutki tego, wsiądź z raz w autobus gdzie bilet jest droższy to nie będziesz narzekał;]
|
|
Kup sobie samochód m.
|
|
Ja ostatnio jechałam do Białegostoku - normalnie, cieplutko aż musiałam kurtkę zdjąć.. nie wiem o co wam chodzi...bzdury piszecie.Jeżdzę co tydzień i nie mam żadnych zastrzeżeń, nie wiem skąd te dziwne wnioski.. Ponadto kierowcy w porzadku, zawsze pozytywnie nastawieni, wszystko ok. Jak komuś nie pasuje to moze przecież jeździć samochodem..jaki problem..? Bez przesady, naprawdę..
|
|
Autor: maniaxxx dojeżdżam codziennie (25 km) i jest tragicznie, śliczne wzorki lodowe na szybach... szkoda, że od wewnątrz. Te bardziej dalekobieżne, jak np. do Białegostoku właśnie są jeszcze znośne pod tym względem, ale takie linie to tragedia. Zachowanie kierowców? Gdy jakaś pani 200 kilo blokowała przejście w autobusie (kupowała bilet), przeszedłem pod rurą do trzymania rąk na pierwszym miejscu (kto jeździ Mercedesami, wie, o co chodzi). Efekt? Groził wyrzuceniem z autobusu, dorzucił parę ch*jów i k*rew. Zresztą nie tylko do mnie ten iście pozytywnie nastawiony się tak odnosił, nawet dzisiaj miałem okazję posłuchać, jak do kogoś, kto po prostu nie wiedział dokąd autobus jechał zaczął się sapać. A samochodem jeździć niestety nie mogę.
|
|
Zgadzam się co do zachowania kierowców. Ogrzewania w ogole nie włączaja. Sa chamscy i to mało powiedziane. Może nie wszyscy, ale naprawdę większość. Palą w autobusach , że smierdzi okropnie ale nie widzą w tym nic złego. Odnoszą się do ludzi z pogardą i potrafią bez powodu kogoś wyzwać czy nawet wyprosic z autobusu jak się wejdzie z nimi w normalna dyskusję. Widziałam raz schorowana kobiete o kulach która poprosiła kierowcę, żeby sie dalej zatrzymał to została zbesztana, aż sie prawie popłakała. Dużo by wymieniac tego typu sytuacji. KIEROWCY troche zrozumienia, pasażerownie to też ludzie i nie róbcie z siebie wielkich bossów autobusów i panow wszystkiego. Szkoda gadać, Łomzynski PKS to chamstwo jakiego nie doswiadczyłam w innych linniach.
|
|
Coccinelle wiesz co grozi kierowcy za zatrzymanie i wysadzenie pasażera poza przystankiem wypisanym w licencji? Podejrzewam że nie! Co do ogrzewania, chamstwa, palenia w autobusie niewiecie gdzie dzwonić i gdzie pisać skargi - to wam podpowiem najlepiej bezpośrednio do kierownika działu przewozów.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
do maniaxxx - owszem, do białegostoku podrózuje sie bardzo przyjemnie. chyba autobusy , jezdzace daleko sa nowoczesniuejsze i maja lepsze ogrzewanie. ale wsiądx rano do autobusu do Ostrołęki (okolo 38 km) to przekonasz sie jak jest "cieplo". oczywiscie nie kazdy autobus to chlodnia , w piatek osoba, ktora codzienie rano dojezdza do ostroleki mowila mi, ze kierowca wlaczal ogrzewanie (bylo dosc cieplo). autobus powrotny do lomzy po poludniu jest cieply. ale moja podroz na tej trasie akurat przebiegala w wyjatkowym zimnie. i nie wszystkich stac na samochod. mamy 21 wiek, i - autobusy powinny byc dostosowane do warunkow klimatycznych, biednych ludzi nie powinno sie tak traktowac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |