poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stacja paliw w Wiźnie

Czy ktoś może tankował się na stacji paliw w Wiźnie? Ja ostatnio wlałem ON i mam problemy z uruchomieniem samochodu, a wcześniej tego nie było, nawet przy dużych mrozach. Nigdy wcześniej nie tankowałem na tej stacji, pierwszy raz i od razu problem. Teraz paliwo mi po prostu zamarzło!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stacja paliw w Wiźnie

chodzi ci o stację przy 64rce czy w skr?jeżeli chodzi o tę pierwszą,to nigdy tam nie tankuję bo słyszalem niezbyt dobre opinie.

Zawsze lali tam wodę. Od kiedy pamietam :)

to badziew nie paliwo

dokładnie, chodzi mi o tę stację przy trasie do Białegostoku. jedno tankowanie i skończyło się u mechanika tak wszystko zamarzło. trzeba chyba zgłosić gdzie należy bo w tych czasach i po tylu aferach z paliwem to porażka handlować takim towarem - dobrze piszesz zyzio-badziew i tyle

Ja kilka razy tankowałem ON i było OK. Może nie trzymasz pełnego stanu zbiornika i woda wytwarza się własnie u ciebie lub z poprzednich tankowań zanieczyścił ci się filtr paliwa.

Ta stacja to dla mnie dno, bo nie mają kibla dla kierowców...

Auto mam nowe i serwisowane więc nie ma mowy o poważniejszych usterkach ale zaraz po tankowaniu nie było normalnego zrywu tylko taka ciężka jazda. Coś jednak musi w tym paliwie być bo nawet mechanik mi mówił że to już kolejna usterka z tej stacji. Oszołomy handlować nie umieją i oszukują ludzi. Tak szybko się dorobić chce matoł jeden.

Właścicielem nie jest czasem brat tego co na wzgs mają tą stacyjkę?

ja wiem kto jest właścicielem i czemu macie problemy : )

Dlatego najlepiej tankowac na stacjach flotowych,a jesli na prywatnych,to tylko sprawdzonych :)

Tankowałem tam kilka razy ON i nic złego z samochodem się nie działo.

TAM MAJĄ CAŁY CZAS CHRZCZONO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By haker

JASIU MA Z WŁAŚCIĆIELM UKLAD NA DOWOŻENIE WODY Z NARWI NA DOMIESZKE I DLATEGO WIE O PROBLEMACH

To normalne u nich to standard jak nie zatankujesz w Piątnicy na Orlenie to tylko zdrowaśki odmawiać żeby starczyło paliwa do Jezewa

a co powiecie o kolbenzie na poznanskiej?

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org