niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ceny sal weselnych

Witam wszystkich forumowiczów. Nie wiecie może jakie są ceny za osobę, jeśli chodzi o sale weselne? Interesują mnie wszystkie, w Łomży i w pobliżu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ceny sal weselnych

przecietna cena to 150zl za osobe

Większość 160 zł.

Niezły utarg...

drogo ale jak będziesz się targować to spuszczą z ceny
ale czegoś będzie miej na stołach lub kotleciki miejsze
w Łomży jest drożyzna ale sale mają coraz miej wesel
jest sporo cywilniaków i objad w domu w małym gronie
lub na sali

gitara gra

Na ten rok to od 130 do nawet 180 zł za os. Na przyszły rok ceny są na pewno wyższe.

ktos glupoty pisze ;]
na ten rok male szanse na wolna sale, ale jesli ktos znajdzie to zaplaci 140zl albo 150zl,
jesli ktos szuka sali na 2013rok to musi liczyc sie z cena 150-160zl,
informacje sprzed 3 miesiecy ;)

nie narzekajcie bo ceny wcale nie należą do wysokich, 150 zł za talerzyk i w cenie napoje owoce ciasta i czasami nawet i tort to jak dla mnie jest super cena w porównaniu jaką ja zapłaciłem w innym podlaskim mieście, tj. 155 zł talerzyk + we własnym zakresie napoje,owoce,ciasto, tort, to sobie policzcie.

Na ten rok nie szukam sali, pytam czysto teoretycznie. No trochę drogo w tej Łomży... A wie ktoś jak jest z Kryształowym Dworem w Giełczynie i Pasjonatą w Nowogrodzie?

magdalena1 nie piszę głupot. Sama w lutym szukałam sali i orientowałam się w cenach. Bez problemu znalazłam wolny termin we wrześniu, wręcz mogłam przebierac w terminach i salach. A ceny kształtowały się w takich przedziałach jak napisałam

Oczywiście miałam na myśli terminy w tym roku. Fakt, na lipiec i sierpień ciężko byłoby cokolwiek znaleźć ale już na inne miesiące nie ma problemu.

w Kryształowym Dworze 150/os

KasiaKa dzięki za info. Fajnie by było, gdyby już ceny nie szły w górę...

Plus opłata za klimatyzację, pokrowce na krzesła itp.Jeszcze troszeczkę się uzbiera:(

siostra w wawie bedzie placic 200zl za osobe statkiem se podplyna pelna oprawa weselna na brzegu sala w stylu barokowym nie moge sie doczekac a w lomzy wiadomo za byle co trza bulic

zgrzyt hehe

Polecam zadzwonić do restauracji i zapytać. Informacje na forum są czysto hipotetyczne i nie odnoszą się do sytuacji faktycznej po negocjacji względem ilości gości i innych czynników, które wpływają na cenę.

oksana

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org