Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragiczny stan ( rzekomo krajowej ) drogi Łomża – Zambrów. Zgroza! |
Tego już się nie da nawet obluzgać. Na niektórych odcinkach nawierzchni dosłownie zapada się ziemia, bo już samymi koleinami nie można tego nazwać... Wiem, że nikt za to nie odpowie, nikt za to do pierdla nie pójdzie ale ostrzegam, że jak ktoś nie musi tą drogą jechać to lepiej nawet w tym kierunku się nie wybierać. P.S. Może by się za to wziął jakiś dziennikarz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragiczny stan ( rzekomo krajowej ) drogi Łomża – Zambrów. Zgroza! |
gdzie to jest? jezdze do Zambrowa 3-4 razy w tygodniu i nigdy nie wpadlem:)
|
|
Łomża - Zambrów to polski standard, ale to co się wyprawia na Łomża - Ostrów Mazowiecka to jest ku*** meksyk
|
|
na jakim odcinku trasy to jest? dobrze wiedziec by bylo to bym uwazal..
|
|
Dowiesz się jak zostawisz tam koło z wachaczem
|
|
miało być wahaczem
|
|
tozpiepszylem 2 razy mise na tym odcinku lomza -zabrouw
|
|
No właśnie Jaxx ma rację to co jest na trasie Łomża-Ostrów Mazowiecka to dopiero masakra, za taki stan rzeczy ktoś powinien beknąć i to ostro. Przez całe życie jeżdziłam do Warszawy tylko tamtą trasą, jednak dla własnego bezpieczeństwa i innych jeżdżę przez Zambrów, poprostu chce żyć !!! Droga od wielu lat jest taka sama jednak teraz nie radzę tamtędy jeździć. a co do drogi Łomża- Zambrów, to jeśli czytają to Panowie odpowiedzialni za odcinek w Podgórzu to macie pozdrowienia z głębokiego szamba !!! Jak potrafiliście zepsuć tak robotę to chociaż poprawcie te zjazdy z asfaltu na asfalt gdzie można sobie spokojnie urwać zawieszenie !!!!!!!!!! Położyli nowy asfalt a na łączeniach pozostawiali krzywe i nierówne resztki asfaltu !!!! Panowie zamiast postawić znak o nierówności w drodze możnaby było poprawic te mankamenty!!!!!! Idioci !!!!
|
|
Autor: Layerkaz (---.elomza.pl) Data: 07-02-11 21:29 na jakim odcinku trasy to jest? dobrze wiedziec by bylo to bym uwazal.. Jadąc od Zambrowa, mojasz budowę odbowdnicy z ruchem wahadłowym i jakieś pierwsze 7-10 km ( prawy pas szczególnie ) to istnych horror. Jechałem dzisiaj i bałem się przekroczyć 70km/h na tej gnojówce, choć różne świry mnie wyprzedały. Na ogół nie jestem zawalidrogą bo od 2 lat poruszam się 300konnym autem ( Audi S4 rocznik 2004 ) ale w takich warunkach puściły mi nerwy bo jeszcze były kałuże pełne wody a prawe pobocze wydawało się podmyte. Z chvj@ nawet nie potrafię tego fachowo opisać ale jeszcze miesiąc temu tak nie było. Do tego masz drzewa praktycznie wychodzące na asfalt. Więcej chyba nie muszę dodawać
|
|
To jest na wjeździe do zambrowa od strony łomży, zaraz po zjeździe z wahadła
|
|
droga Łomża Ostrów to jest tragedia wizytówka Łomży ten kto odpowiada za tą drogę to powinni dać Mu rolki i niech się przejedzie i zobaczy czy fajnie się jeździ po takiej drodze hehe
|
|
Mazetti, "wybrzuszenia do kolan" to i czołg by miał problem. Poruszam się tą trasą regularnie i twierdzę że niejaki Mazetti to po prostu mazgaj jakiś wyolbrzymiający wszystko. Wystarczy na fotki zerknąć :P Strach z takim gadać bo zaraz stwierdzi że kocha inaczej czy coś... A poza tym zobacz skąd piszesz... ________ Malachit
|
|
Sprawa tego człowieka z Piątnicy, który zbiera śmieci na swojej posesji i temat zatrudnienia w ratuszu zięcia prezydenta prezentowane były w programach interwencyjnych w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych (nie pamiętam czy był to TVN czy Polsat). I ten człowiek z Piątnicy dalej śmieci zbiera a zięć prezydenta dalej pracuje gdzie pracował. Czy sądzicie, że jak dziennikarz z portalu internetowego miasta wielkości Łomży zajmie się sprawą drogi krajowej to GDDKiA przejmie się tym?
|
|
S0prawa dziur na drodze do Mężenina też była w tvn24 - prosto z Polski. Załatano ładnie, a gość z GDDKiA się produkował w tv
|
|
Cytat: Jak się mógł produkować gość z Gdaki jak to droga wojewódzka ???? Gdaka jest od krajowych.
|
|
Może nie był z gd, ale gdzieś ze szczebla zarządu w Białymstoku.
|
|
Łatanie dziur to syzyfowa praca, tam potrzebny jest remont całej nawierzchni, a na to GDDKiA nie ma pieniędzy, więc ewentualne wystąpienie przed kamerą człowieka z GDDKiA poskutkuje załataniem dziur a po następnej zimie problem wróci. Ciekawe czy wtedy dziennikarze znów będą mieli ochotę ciągnąć ten sam temat. Musimy się pogodzić z tym jakie mam drogi i jeździć wolniej.
|
|
Heh..... na odcinku pomiędzy Łomżą a Konarzycami takich dziur jest pełno... Trzeba slalomem jeździć, aby w jakąś przypadkiem nie wpaść.
|
|
Poczekajcie trochę, przecież zięć-doradca dopiero zaczął doradzać. Gdy się już rozkręci w doradzaniu, wówczas zapewne doradzi. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
No i w sumie to wykrakaliście. Co prawda z drugiej strony Zambrowa ale... http://zambrow.org/aktualnosci/strona.php?strona=artykuly_pokaz&id=8269 Niech spoczywają w pokoju. _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |