Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Minko |
Czy ktoś jest w trakcie leczenia ortodontycznego u dr Minko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Minko |
Ja jestem w trakcie leczenia, i z tego co sie dowiedziałam to dr Mińko nie przyjmuje pacjentów, ktoś cos wie wiecej?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI
|
|
Ja też jestem w trakcie, i z tego czego się dowiedziałem do kończy ona swoją działalność medyczną. Więc będziemy musieli szukać nowego ortodonty.
|
|
i do kogo planujecie isc? kto wezmie osoby które sa w trakcie leczenia? bedzie ciezko...
|
|
ja też jestem w trakcie leczenia, słyszałam właśnie o zaszłym fakcie... trzeba by było wkońcu o kimś nowym pomyśleć. polecacie kogoś?
|
|
Ja słyszałem o dr Głębockiej i chyba do niej się udam.
|
|
a uczęszcza ktoś do dr Kowalewskiej? jeżeli tak to prosiłabym o jakieś opinie :) monitor
|
|
ja chodzę do kowalewskiej bardzo fajna babka. Za to minko ma racje że kończy ponieważ nie nadaje się do tej roboty kiedyś do niej chodziłem.
|
|
a jaki jest koszt każdej wizyty u dr Kowalewskiej? myślisz, że podejmie się daalszego leczenia w moim przypadku? aparat noszę już 2 lata...
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
każda wizyta chyba 50zł czyli norma. Ale nie umiem odpowiedzieć na twoje pytanie widzisz ja już u niej zakładałem aparat.
|
|
A co stało się z doktor Minko???
|
|
rozumiem... hm, a mógłbyś mi przybliżyć miejsce, w którym przyjmuje dr Kow.? A co do dr Minko, to sama chciałabym poznać szczegóły jej nagłego "odejścia"... jeśli coś wiecie to piszcie:)
|
|
slyszalam jaka ma chorobe, wiec nie dziwne ze ma zakaz wykonywania zawodu, ciekawe kto wezmie te wszystkie osoby ktore do niej chodzili, a raczej malo tych osob nie jest
|
|
To jest na Konstytucji 3 Maja 2 c/36 pierwszy blok od garaży z resztą jak tam będziesz to zapytasz kogoś. Moim zdaniem za dużo klientów to ona nie miała ale rzeczywiście ostatnio bardzo zmieniła się jeśli chodzi o wygląd więc może na coś zachorowała.
|
|
a jesli chodzi o dokumentacje leczenia to udalo sie wam odzyskac karty od dr. Minko?
|
|
no właśnie nie... moja to nawet byla chyba "sfałszowana" czy coś takiego. tyle dowiedzialam sie na jednej z ostatnich wizyt u niej... nie wiem, a bez tego to chyba ciężko cokolwiek robic
|
|
oooo, a więc to nie tylko w mojej dokumentacji były "podrabiane" wpisy ???? uffffff
|
|
o... fajnie, że nie jestem sama... monitor
|
|
hm... a więc co teraz? kurcze... monitor
|
|
Własnie dokumentacji nie mamy, moja ponoć tez była sfałszowana, mi sie udało przeniesc do dr Kowalewskiej ale ogólnie ciezko jest sie przenieść bo nikt nie chce przyjmować, nie wyrabiaja sie jest az tyle pacjentów :) moze ktos ma jakis pomysl jak odzyskac dokumentacje chociaz, moze ktos moze pomóc to odzyskac. Tam jest przeciez całe nasze leczenie jak przebiegało co było robione, nasze zdjecia.
|
|
Słuchajcie a może zwrócimy się do Izby lekarskiej żeby chociaz pomogła nam w zdobyciu naszych kart i zdjec, no chyba jest jakas osoba, która moze nam pomóc ja współczuję dr Minko ale tez powinni nas zrozumiec ze zostaliśmy sami sobie i to jeszcze bez naszej dokumentacji. Zróbmy cos proszę
|
|
Witam, wczoraj dowiedziałam się że Doktor Minko ma zwolnienie lekarskie do 22 lutego, nic więcej mi nie powiedziano, także sprawa stoi w miejscu, nie wiadomo czy Doktor będzie dalej kontynuowała leczenie czy nie, w tej sytuacji (podejrzenia choroby Pani doktor) to raczej niemożliwe, o kartach też nic nie wiadomo . Może po 22 Doktor się pojawi w gabinecie i sprawa się chociaż trochę wyjaśni. Trzeba dzwonić albo osobiscie się wybrać wtedy......a jak nie to rzeczywiscie może trzeba bedzie do ,, wyższszych władz,, się udać. Roma
|
|
jak będziecie coś wiedzieć to dajcie znać... ale nasza dokumentacja musi zostać odzyskana:(
|
|
od kasy jej się w główce poprzewracało :) bo ceny miała kosmiczne w porównaniu z innymi miastami. www.humanitarni.pl
|
|
chyba z cenami u niej nie bylo az tak zle...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |