Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Belgijka |
Czy ktoś by miał ochotę zrobić akcje i zatańczyć Belgijke na starym rynku? (jesli nie wiesz o co chodzi nie odp).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Belgijka |
W taki mróz?? brrrrr!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
nie wiem ocb wiec nie odpisuje . ![]()
|
|
Kto mowi o mrozie? To na razie plany, ciekawi mnie ile byloby chetnych
|
|
Ja się zgłaszam !
|
|
Ja nie , bo mi się niechce. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To się nie odzywaj!
|
|
Mam ochotę to się odzywam i nikt mi nic nie zrobi A moze za 1/2 roku mi się zachce? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Kto niechce niech w ogole sie nie odzywa, interesuja mnie tylko osoby chetne. Ciezko to chyba zrozumiec.
|
|
Ciężko bo jest noc. Takie tematy to zakłąda się w ciągu dnia :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Znalazł się najmądrzejszy i myśli że wszystko po jego myśli.
|
|
A co może nie? Gdyby nie ja to temat spadłby do tej pory na samo dno a tak to trzyma się na górze i więcej osób przeczyta :) A może dzięki temu znajdzie się ktoś chętny ? Poza tobą Diablica:):) Bo we dwoje to wiele nie nawojujecie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tu masz racje ktos-cos :)
|
|
A do wiosny to może i ja się namyslę :) Tylko mi przypomnij :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Już nie bądź taki uczynny!A apropo tańców może jednak skorzystaj....a nóż widelec którąś poderwiesz.
|
|
Ty się pierwsza zgłosiłas to widocznie jesteś w większej potrzebnie niz ja :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
fajna sprawa, ale nie sądzę, że zbierze się tylu chętnych. Byłaby fajna zabawa. Dla niewiedzących o co chodzi : http://www.youtube.com/watch?v=yhD_lJh1xmw
|
|
Ja nie mam takiej potrzeby,tylko ot tak dla rozrywki ,ale Twoje podrywy na forum są widoczne więc kto wie o co Ci biega.
|
|
Biega o to żeby nie dostac zadyszki :) A tobie to się chyba nicki pomyliły lub oceniasz innych sama po sobie . Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja nie oceniam ludzi ,stwierdzam tylko fakt lovelasie!
|
|
Goń sie debilko i nie przyrównuj mnie do siebie !!!! :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Hihihii prawda zabolała.Tylko po co ten znaczek na końcu w kształcie chyba uśmiechu?Kamuflarz?A jaką jestem dla Ciebie debilką,bo nie podlizuję sie?Nie włażę Tobie w dupe?Już wystarczająco dziewek Ci wlazło,więc wystarczy!
|
|
Ja bede nie raz o tym przypominal, jesli juz by sie mialo udac to we wakacje przyszle. Tu chodzi tylko o zabawe, bo lomza moim zdaniem troche wieje nuda, a integracja osob sie przyda, a moze bd nowe znajomsci :)
|
|
i sprobujcie byc spokojni bo jest chaos na forum.
|
|
Nadal tylko 3 osoby chetne?
|
|
Ja bym się zgodził :) Ale jak Diablicaaaa zawrze ze mną rozejm przynajmniej na święta :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Uwielbiam belgijkę, jak narazie miałem okazję tańczyć to tylko na Przystanku PaT. Jestem za! zbierzmy jak najwięcej ludzi!!! Pozdrawiam
|
|
Juz zawarla :) A pawel spokojnie, to tylko same plany jak na razie nic wiecej.
|
|
Ale plany można zrealizować. Można by też nagrać jakiś lipdub na ulicach Łomży, np. Długa i Stary Rynek. Pozdrawiam
|
|
Pierw osoby potem plany, a dla nie wiedzacych wyzej jest link.
|
|
To fakt. Bez osób nie można belgijki zatańczyć a tym bardziej nagrać zajebistego lipduba. Pozdrawiam
|
|
Takie coś :) http://www.youtube.com/watch?v=er7kawHzseY Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
:) tylko ze nie wszyscy moga umiec i trzeba bd uczyc troszke
|
|
proponuje nawet zaraz Nowym Roku:) 6stycznia??:D
|
|
zgubiłam "po":) po Nowym Roku oczywiście
|
|
Czegoś takiego nie trzeba uczyc ;) hehe dobry pomysl szczesciara ale wczesniej trza wydarzenie na facebooku zrobic aby jak najwiecej przyszlo Pozdrawiam
|
|
Lepiej byłoby w wakacje... Po co na 6 stycznia? Teraz sa jeszcze swieta i nie wszystko da sie zorganizowac, ja wyjezdzam 27 i przyjezdzam dopiero 3/4. A wydarzen jeszcze nie tworzymy, pierw zbierzmy osoby odpowiedzialne za to wszystko. Ja sie tylko zastanawiam skad wziac naglosnienie i prad do tego wszystkeigo.
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Witam jeżeli czujesz się w klimacie motocyklisty, motorowerzysty? Looknij fanpage www.facebook.pl/FanClub50tek
|
|
Prądu powinien użyczyć wydział promocji miasta, nagłośnienie mają w miejskim domu kultury. Pozdrawiam
|
|
Chyba nie oplaca sie tego robic z tego co widze.
|
|
Mówi się trudno.Obędę się bez.
|
|
Nie poddawajmy się tak łatwo, nie wierze że nie da się tego zrobić, to jest świetny pomysł!
|
|
zajebisty pomysł. jak on wypali to można pomyśleć o lipdubie :) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |