Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy stać nas na granitowe kraweżniki ? |
Pytanie możliwe ze trudne i nie wiem do kogo ,ale dziś rano widziałem na przyczepie granitowe kraweżniki przy ulicy Sienkiewicza .Nie wiem dla kogo i po co aż tak mamy dopieszczać tą ulicę ? Jesli ktoś wie coś na ten temat to prosze niech się wypowie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy stać nas na granitowe kraweżniki ? |
Pewany jesteś że to był granit ? a może zwykły beton . Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Jeżeli ma się komponować z nawierzchnią ulicy to tak!
|
|
Może w przyszłości tak jak teraz wygląda Farna i jak w przyszłym roku będzie wygladać Sienkiewicza będą wyglądały wszystkie ulice w kwadracie Dworna, Giełczyńska, Rządowa, Al. Legionów, w tym nasz najwspanialszy "czerwony plac". Fajnie by było, wszystko stylowo zrobione, ławeczki, latarnie, kosze na śmieci, spacerujący ludzie, kulturalnie bawiąca się młodzież w barach, siedzące pary na ławeczkach, ech, rozmarzyłem się. Szkoda, że jest to prawie nierealne. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Dobra macie tutaj coś otych swoich granitach !! ale ja tego nie popieram szkoda kasy :(( http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1539 Wczoraj jechałem przez tako jedno po wojeno wioske za Grajewem w strone Ełku i tam przez cało wioske leży wojeny kamień na ulicach i to się trzyma do dziś !! takie same ulice mamy jak np: dworna ... Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
A ci panowie w tych białych koszulach to kłada te granity ,czy juz wywoza? Czyzby ktos z ratusza miał znajomego kamieniarza.Ja na tej scianie z tyłu pomontowałbym lustra to by sie wizualnie ulica poszerzyła,ludzie by to docenili,tak jak ten granit.Tylko pewnie nikt nie ma szklarza znajomego .Ja mam,wystarczy mi odpalic 10%i dam adres. W koncu to nie moje pieniadze tylko nasze,abo bruksela sie postarała,to czego ja sie czepiam.Jakis uszczypliwy sie robie na stare lata
|
|
To Coś o naszym Państwie : Zabrać wolności, rozmyć odpowiedzialności, nie ma winnych i nie moze być innych od nas, istnienie innych od nas nie ma przecież podstaw, będą nielegalni palcami wytykani. Grób stoi na straży, by nikt sie nie odważył mówić wprost o rzeczach, które są. Homoseksualizm to nie jest choroba, aborcja nielegalna, i tak da sie ją wykonać, burdele są, i każdy to wie, lecz legalizować prostytucji tutaj nie da sie! Budżet lepiej łatac z kieszeni podatnika, za te pieniądze byłaby tu Ameryka! Zabrać innym, przecież sobie nikt nie weźmie, weź mnie ze sobą ja też chce mieć nieźle! Mieć słuzbowe auto jak panowie posłowie, czytać gazetę sobie w ławie sejmowej, kupić sobie za pieniądze państwowe, nowe dębowe meble urzędowe, mieć dietę, a nie być na diecie, być radnym, a nie być nieporadnym, być ważnym, ale nie zbyt odważnym, myśleć indywidualnie, tylko nie formalnie, tak jest bezpieczniej, tak jest bezkarnie, oportuniści i konformiści, odnoszą korzyści bo są w oczach czyści, wybudować pomnik, najlepiej papieżowi, trzeba być mądrym, każdy mądry tak zrobi, o kościele jak o zmarłym, mówić tylko dobrze, 90% ludzi może cie poprze, indywidualność jest jak choroba, indywidualność jest tutaj tępiona, jedyna słuszna idealogia i słuszne wyznie, jeden jedynie słuszny kościół, zlituj się nad nami Panie! Ksiądz jest bezkarny, ksiądz jest święty, wrogowie Radia Maryja niech będą przeklęci! Dziecko głoduje, nowy kościół sie buduje, dziecko głoduje, pan premier współczuje, niech umiera! Proboszcz skasuje za pochówek niedrogo! Pogrzeb w promocji to nowość. Trzy msze wliczone za zmarłego, w pakiecie abonament jakby było mało tego, trzy lata darmowego spoczynku wiecznego, każdy wie, że każdy bierze w rękę, każdy wierzący ma to na względzie, dla każdego w rządzie to jasne jak słońce, w każdym gabinecie u każdego senatora, w każdym urzędzie nadeszła już pora, i w każdej kościelnej kancelarii parafialnej, zamontujmy wszystkim kasy fiskalne! 52 Dębiec. Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |