piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Actio-uwaga.

Firma Actio,wyciągnie kasę na długie lata,zarobi albo i nie jedynie na inflację,typowy marketing finansowy trochę przypomina mi Amway sprzed lat- marketing towarowy.
Tu są w miarę zasług stalowe,srebrne ,złote stalówki wpinane w klapy.
W Amway poziomy brylantowy,diamentowy itp
Podsumowując:grupuje do produktów finansowych typu łańcuszek szczęścia,piramida finansowa,system argentyński...
Bliższe info i opinie(byłych doradców pracujących w Actio również)na forum
Bankiera.pl.
Powyższy tekst stanowi moją prywatną opinięi nie może stanowic podstawy
do podjęcia wszelkich decyzji inwestycyjnych.

Mors

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Actio-uwaga.

Są jeszcze tacy głupi żeby się w tego typu "interesy" bawić?

Witam,

Prowadzę działalność gospodarczą w branży finansowej i tak się składa, że firma Aktio jest moim kontrahentem.

1. Jeżeli masz 100% pewności panie "klobuk1", że jest to piramida finansowa lub system argentyński to masz problem: piramidy finansowe są w Polsce nielegalne, a ty nie poinformowałeś o tym jeszcze organów ścigania co jest twoim zakichanym obowiązkiem. Skoro masz wiedzę o nielegalnej działalności i o tym nie informujesz kogo trzeba to bierzesz współudział w przestępstwie. Z pewnością policja się tym zainteresuje - łatwo cię znaleźć po numerze IP lub w inny sposób; nie jesteś anonimowy w internecie.

2. Jeżeli jednak się mylisz i nie jest to piramida lecz działalność zgodna z przepisami to masz jeszcze większy problem: znajdę cię i oskarżę o zniesławienie. Spotkamy się w sądzie panie "klobuk1", bo trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa.

Investor1978

Investor78

Pan inwestor 1978 niech się nie denerwuje, chyba coś na sercu leży kiedy taki atak i straszenie. Demokracja, mówimy napewno mniej jak na górze i nie mamy wakacji na Bermudach czy ranczo w USA. Spokojnie Panie Inwestor, za duże przekrętów i afer podają różne media i prasa, poprostu codziennie afera, afera, afera....A najlepszą obroną jest atak nie...a ja bym powiedziała że pokora... .
Wiecej przemyślenia Panie inwestor1978. Pozdrawiam i spokojnych snów i pacioerk, może finanse nie upadną, bo na to, to wygląda. Za dużo zobowiązań, a za mało dochodów, hehe....

A gdzie założyciel tematu napisał że to piramida finansowa? Człowieku nie czytasz ze zrozumieniem. Napsał tylko swoją opinię, być może popartą doświadczeniem - negatywnym oczywiście - i chciał tym samym ostrzec? Spokój nas uratuje, a póki co opinii w tym kraju wyrażać prawo nie zabrania.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Brzeczyszczykiewicz to ty naucz się czytac ze zrozumieniem i uwagą. Takie haslo jak piramida padło w tym poście. Jak nie umiesz czytac to się nie udzielaj

Podsumowując:grupuje do produktów finansowych typu łańcuszek szczęścia,piramida finansowa,system argentyński...
Nie napisal ze jest to piramida finansowa tylko cos na tym samym poziomie... a te grozby inwestorze to se wsadz:)

inwestor nie strasz możesz co najwyżej pałe opie.rdolić

dajcie sobie po razie :D

Po pierwsze o jaką firmę chodzi AKTIO czy ACTIO?
Bo firma Actio z tego co się orientuję to firma alternatywna dla tradycyjnych telefonów nie związana z branżą finansową czytaj www.actio.pl.
A założyciel postu jest najwyraźniej słabo zorientowany w konkurencji. W jakiej firmie zajmjującej się dystrybucją finansów Pan pracuje? FSM, OVB, EFECT, POLINWESCO, NOVISION czy jeszcze jakiejś innej? Ja byłam na Seminarium Biznesowo Inwestycyjnym organizowanej przez firmę AKTIO bo moim hobby są inwestycje na rynkach światowych. Posiadam zarówno produkt sprzedawany przez tą firmę czyli Generali Omniprofit jak również alternatywne produkty innych firm i w tym momencie produkt Generali kładzie inne na kolana. Z Omniprofitem zarabiam więcej dzięki rekomendacjom przesyłanym przez Aktio. Nie muszę poświęcać swojego cennego czasu na badanie rynku, bo wszystko mam podane na tacy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org