Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miasto płaci za błędy!!!!!!!!!!!!! |
a czemu nie idzie za tym urzednik zwolniony z pracy za złe decyzje zle sprawowanie obowiązków odpychanie sprawy od siebie. Proste ze my za to płacimy. ja i pewnie wielu mieszkanców chciałoby wreszcie zadac pytanie? kto za to jest odpowiedzialny i dlaczego znów my za to płacimy? a jak nie ma odpowiedzi to pytam sie na jak swańc ja mam płacic podatki jak one na jakies kary ida to za basen to za to to za tamto. a co najgorzej to na ludzi którzy sami sobie diekti i stanowiska ustalaja chorendalne kwoty i jeszcze łaske robia dobrze robote robic!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miasto płaci za błędy!!!!!!!!!!!!! |
No właśinie co z tym? http://wiadomosci.nf.pl/News/25171/Urzednicy-zaplaca-za-bledne-decyzje/bledy-urzednikow-kara-odpowiedzialnosc-urzednika/
|
|
a drogi widzieliscie jakie? Widzieliscie calkiiem nowy asfalt na ul. Poznanskiej? I te dziury, kto za te bledy zaplaci? Zwirek posypia na wiosne upierdziela kilka plotkow i tak do nastepnej zimy...a dietki rosna i rosna
|
|
Dobrze, że nowy prezydent postanowił w ten sposób załatwić sprawę. Zgadzam się jednak, że każdy urzędnik (a jak wynika z artykułu m.in. Pan Jagielak), który przyczynił się do tak kompromitującej sytuacji i naraził publiczne pieniądze na straty powinien za ta beknąć! Liczę, że łomżyńscy dziennikarze tak tego nie zostawią...
|
|
A czy nie jest prawdą, że Ci którzy odpowiadają za ten stan rzeczy wsytępują dziś w roli doradcy nowego prezydenta?
|
|
nowy prezydent taki sam lamus jak tamci w nich wszystkich płynie żydowska krew
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |