poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
silownia

Polecacie siłownie intercosmetic? jaka jest cena karnetu? jak z wyposazeniem? polecacie jakieś inne siłownie (dla kobiety)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: silownia

rusz dupę i sprawdż...ćwiczyć też będziesz przez internet...żenada.

Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.

Też tak myślę ,)

chyba jasnowidzem nie jestem i nie wiem jakie są warunki w danych silowniach. jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

jasnowidzem nie jestes ...dlatego kolega dobrze ci odpowiedzial -.-

ssmerfetka5 nie ma sensu pytac sie na tym forum o rade...bo tu Ci nikt nie doradzi,jest tylko kpina i szyderstwo...taka to własnie jest łomża...
sporadycznie znajdziesz tu zyczliwe osoby... ja chodze do pro-fitnesu na Sybiraków i jestem zadowolona...nowa siłownia,fajna atmosfera....Pozdrawiam

Również polecam Pro-Ftiness, dużo babeczek tam chodzi, więc nie będziesz osaczona przez stado samców, jak to bywa na innych siłowniach :)
Ponadto sprzęt, jaki się tam znajduje z pewnością będzie w pełni odpowiadał wymaganiom każdej kobiety, całkiem niezła strefa cardio, sporo maszyn i fajna atmosfera :)

No pain, no gain.

skoro smerfetka pyta na forum, to ma nadzieję że ktoś zna tą siłownię i coś o niej napiszę

Intercosmetic slabiutki nawet nie bral bym pod uwage.

Jakosc i ilosc sprzetu w best gym bije reszte na glowe a cwiczylem wszedzie.
Najlepsze cardio i duzo miejsca. A dzieki odpowiednio wysokiej cenie nie ma spedow jak w innych silowniach. ;)

Do tego trenerzy zawsze sluza rada ;)

Pro-Ftiness polecam

A które są otwarte w sobote i niedziele? Bo to istotne :)

Najlepiej ruszyć dupę do bólu, wziąć cytrynę, sok z bzu, kurczaka i siłować się do końca! Intercosmetic jest bardzo dobra, ale osobiście polecam zacząć w domu z Ewą Chodakowską albo Mel B, zdecydowanie lepiej to wyjdzie, bo głupio od razu zacząć na siłowni :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org