Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DAN-MED |
Czy ktos z forumowiczow korzystal moze z uslug przychodni DAN-MED na Wyszynskiego? zastanawiam sie nad zmiana lekarza rodzinnego, szczegolnie chodzi mi o pediatre B. Danielskiego Co o nim sadzicie? Pomozcie prosze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DAN-MED |
Witam. jestem pacjentką dr Danielskiego jak i moja cała rodzina. Jak na razie bez żadnych porażek ani niedociągnięć. Osoba Pana doktora dość bardzo dokładna, rzetelnie wykonuje swoją pracę, jeden minus długo czeka się na wizytę, mam na myśli umawiasz się na 12.00 a wchodzisz 12.30 duże opóźnienia. Polecam, a przepisałam się od dość też znanej przychodni w Łomży i nie żałuję.
|
|
Witam. Ja również jestem pacjentką Dr. Danielskiego i nie mam żadnych zastrzeżeń jest bardzo dokłądny i potrafi się profesjonalnie obchodzić z niemowlętami. Zdecydowanie polecam ta przychodnię :) Co do opóźnien to zgadzam się trzeba czekac ale myślę że warto :)
|
|
a ja kiedy nie jestem to pusto u niego ,że wiatr słychać. Chyba do niego nikt nie chodzi........................ zulugula
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |