piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kids Klub

Twoje dziecko pokocha to miejsce? Hahaha, logo moze i dobre ale niestety tylko logo!. Przepraszam najmocniej ale moje nie pokocha!. Chodzilismy w kolo bo nigdzie nie jest wystarczajaco dobrze oznaczone miejsce tzw. klubu! Oczywiscie w sniegu po kostki! W koncu jakas pani siedzaca w( no wlasnie w czym? Jakies biuro, piekarni?) probowala wskazac nam droge! OK! Poszlismy i co? Kiermasz ubran, klub nieczynny :/ Albo nastawiamy sie na cos konkretnie, albo nie zawracamy ludziom dupy! Zmarnowalem godzine czasu na to zeby tam dojechac, obejsc w kolo piekarnie, wejsc na sale weselna na ktorej byl kiermasz ubran, dowiedziec sie ze klub nie dziala dzis i jechac do konkurencji! Jak dla mnie slabo, wiecej probowal nie bede!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kids Klub

przepraszam, jednak jest Club a nie Klub :) hehhee

a tak na marginesie, to nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę ale nazwa klubu ściągnięta z britisha, (nazwa kursów dla malutkich dzieci)
po prostu łomżyńska żenada

To prawda. Trafić tam to jak 6 w totka. Środek też nie zachwyca.

nie wiem jak srodek bo sie nie dostalem ostatecznie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org