Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wkladka Mirena zagubiona |
6 tyg temu zalozylam wkladke Mirene.Dzis poszlam na sprawdzenie i okazalo sie ze jej nie moga znalezc.Niezle co? A przed zalozeniem pytalam czy ona moze sie gdzies zapodziac czy cos? to odpowiedz byla ze nie. Teraz mam isc na sanogram zeby ja znalezli. Czy ktoras z Was dziewczyny slyszala o podobnych przypadkach? Jesli tak piszcie prosze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wkladka Mirena zagubiona |
katkusik zalosna jestes , bierz przyklad z kolegow i kolezanek ktore wiernie cie otaczaja,
|
|
kaktusik To się nazywa , peszek :):):) Wkładka wpadła i po ptokach :):):):):):):) W zasadzie to powinna wypaść , no ale różne dziwne rzeczy się zdarzają :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
peszek h0jowe forum
|
|
Tęskniłem :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pochorowalam sie! Wygrzej męzusiu h0jowe forum
|
|
Chodź , przytul , przebacz :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Szcześciem nie boj sie nakruszyc, wypelnilam nim poduszki! h0jowe forum
|
|
_____________,✬.*`,✳.*`,✬. _________,✬.*`,✳.*`,✬.__$ ______,✬.*`,✳.*`,✬._____$ ___,✬.*`,✳.*`,✬.________$ __,✬.*`,✳.*`,✬._________$ _,✬.*`,✳.*`,✬.__________$ ,✬.*`,✳.*`,✬.___________$ ✬.*`,✳.*`,✬._______ __ ╱╲ __ ✬.*`,✳.*`,✬._______ ╲* •.•* ╱ ✬.*`,✳.*`,✬._______ ╱ .•*•. ╲ ✬.*`,✳.*`,✬._______ ¯¯ ╲╱ ¯¯ ✬.*`,✳.*`,✬. ,✬.*`,✳.*`,✬. _,✬.*`,✳.*`,✬. __,✬.*`,✳.*`,✬. SŁODKICH ____,✬.*`,✳.*`,✬. SNÓW♥ ______,✬.*`,✳.*`,✬. _________,✬.*`,✳.*`,✬. ____________,✬.*`,✳.*`,✬. ________________,✬.*`,✳.*`,✬. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wkładka Mirena na usg jest nie widoczna,widać jaą jedynie dzięki nitkom.Wiem że był w Polsce przypadek,że kobiecie się przesunęła i zaszła w ciąże,zrobiła sprawę firmie produkującej.Poczytaj sobie w necie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1205436,
|
|
Mam malutkie rączki,wiec mogę podjąć sie wyjęcia tej wkładki.
|
|
pewnie czarna dziura ją pochłonęła http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
dzieki cornelia75
|
|
I wszystko w temacie jasne :):):) Wyż demograficzny nam się kroi :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |