niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
milion od zaraz

Głosujcie na rodzine z Łomzy.

Polsat.

h0jowe forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: milion od zaraz

no no

tez ogladam druzyna niebieska

Już zagłosowałem :)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

TO jest kozacki program , plebiscyt kto ma bardziej chore dzieci i komu bardziej nie wyszło w życiu.... Henryk nie ma szans . lekarz i fajna chata choć,nieźle kombinuje , wypożyczył sobie paru chorych

Chociaż wszyscy mogą dostrzec zewnętrzne okoliczności, nikt oprócz mnie nie powinien rozumieć sposobu, w jaki zwyciężam. Dlatego po osiągnięciu zwycięstwa nie powtarzam tej samej taktyki, lecz w następnej walce odpowiadam na zaistniałe okoliczności.

nie dyskutujcie tylko proszę głosujcie znam rodzinę od dawna mój synek uczy się w jednej klasie z Kubą, apeluję pomóżcie państwu Mańczak!!!!!

Witam wszystkich
Powiem wam tylko tyle, że to jest jedno wielkie oszustwo.
Zasada programu jest taka, że każdy może się dostać do programu i nikt nie wie do końca czy weźmie udział w programie.
Mam więc pytanie: dlaczego już we wtorek wiedziałem od kolegi z pracy, że w programie weźmie udział rodzina z Łomży z chorymi dziećmi?

Mam odpowiedz: Pisalo na 4lomza;)

dokladnie a ile wynosi koszt sms 4zl,5zl?? zeby udzial w programie brala rodzina dla ktorej szedl by milion na leczenie dzieciaka to pewnie ze bym wspomogl ale z tego co ogladalem to mam wspomagac lekarza??? wiecie ile on zarbia??? i z tego co mowil to marzy mu sie jakas klinika tak wiec wy bedziecie slac na chlopakow a suma sumarum lekarzyk wybuduje sobie gabinet i rzuci cos tam na leczenie zeby nie bylo

niemozliwe, wygrał milion?

a nie, ćwiartke

Brawo!!

h0jowe forum

WYGRAL BEDZIE KLINIKA DZIECIECA W LOMZY?

sie pofarcilo....

1/3 :]

...

BRAK NICKA nie ******* glupot, bo az mi sie robi nie dobrze!

h0jowe forum

Dlaczego mnie wykropkowali?

h0jowe forum

300tysi klinki nie otworzy.

Ale dzieciom pomoże

Ale niektorzy pisza glupoty a zwłaszcza ktoś o niku "on??" Ty debilu jak nie znasz sytuacji jaka jest w rodzinie ktora wygrala program to sie nie udzielaj na forum!!! Z chęcia sam bys zabral to kase i wydal na glupoty a tu czlowiek z wielkim sercem pomogl tym chlopaczkom!!! Jak masz pisac takie glupoty to daruj sobie !!!! Żal mi Ciebie !!!!!

:)

ta kaska im się należy.

tak 17-nastka zatrudniłbym karła który stał by w drzwiach, położył na na jego głowie tace z koksem i każdemu z gości oferowałbym najlepsze kolumbijskie białe koko . Oczywiście to tylko byłoby dodatkiem do wspaniałej imprezy typu "retard party" bo kluczem byłyby upośledzone dzieci tańczące w klatce . Nie rozumiem czemu mnie obrażasz , nie będę wnikał , może nie jesteś w pełni sprawna umysłowo . Ja i tak trzymam się swojej teorii , że wygrywają ci którzy najmocniej uderzają w serca ludzi , sprzedając swoje lub wypożyczone chore dzieci ..... I to jest przykre

proste. impra by sie udała ale byl by balet

on?? nie *******, bo nie chcialbys tej kasy i tak chorych dzieci razem z nia...wyobraz sobie co czuja te dzieci kiedy kazdy kes jedzenia sprawia im ogromny bol, bo maja zywe rany, skora peka i normlanie miecho jest na wierzchu zrosniete palce i wogole wszystko, nie ******* czlowieku takich glupot, bo jesli potrzebna jest pomoc to kazdy zrobilby wszystko aby ja dostac, jak tak im zazdroscisz to wez na siebie wszystkie kosztu leczenia i ta cala wygrana, ale uwierz mi nie chcialbys przezywac tego co przezywa ta rodzina kazdego dnia...to nie jest wyporzyczenie czy wykorzystywanie, bo gdybys byl chory tak jak oni to nie siedzialbys w zamknietym pomieszczeniu tylko chidzilbys nago aby wszyscy ujrzeli jak cierpisz i zechcieli ci pomoc

poparlam druzyne nibieskich!!Oni sa warci tych pieniedy. To wspanialy czlowiek, ktory od wielu lat pomaga chorym dzieciom..Trzymam kciuki, aby plany tej rodziny sie spełnily!

madzia00

Nie spełniły się plany tej rodziny!!!!!!!!!!!!!!!

Pan,, doktor" się na nich wypiął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

On?? Ty jestes jakis umyslowo chory!!! Czlowieku zastanow sie co Ty wogole piszesz wypozyczyli chore dzieci??Puknij sie w glowe!!! Znam osobiscie ta rodzine wiec zamknij gębe i nie wypowiadaj sie na tym forum!!!

17-nastka zamknij juz ten ryj bo slabo sie robi małolato. Czy wy nie widzicie ze to było wszystko sfingowane , same rodziny w potrzebie..... jestem bardzo zawiedziony takim cwaniactwem chodz sam nie wyslalem SmSa

Ja też slyszałem właśnie że On sobie wypożyczył tych dzieci bo jakby sam to napewno by tego nie wygral, a tak pokazał chorych dzieci żeby była większa szansa na wygraną, a z tego co wiem to ten doktorek to w szpitalu USG robi więc z dziemi nie ma zabardzo do czynienia,ale poczekajmy zobaczymy czy Łomża będzie miała tą obiecaną klinikę hehehehehehe wszystko zfałszowane...

I jeszcze z tego co wiem to obiecał że jak wygra to połowę kasy odda tym dzieciom w podziękowaniu że dzieki nim wygrał bo jak by ich nie pokazał to nie miałby szans więc to były ,,dzieci wypożyczone,, wiem bo pracuje w szpitalu i głośno o tym jest...

nie wazne czy bedzie ta klinika czy nie...skoro czesc ma isc na chlopakow to mam nadzieje, ze pojdzie...a glosno to jest zawsze o wszystkim i o niczym. Ludzie nie zazdroscie tak innym...i tak zle i tak nie dobrze, zamiast sie cieszyc, ze wygrali to za za dupe sciska, a komu kto broni wyslac smsa i sie zglosic? Na babke, ktora chce kase na wycieczki nic nikt nie powie, na kasanowe rozwodnika, ktory ma dziewczyne a nadal mieszka z zona tez nikt nie powie, a niech idzie mieszkac do narzeczonej, to samo facet co chcial kase zy jego corki z Angli wrocily, a co one tam zostaly zeslane jak kiedys ludzie na sybir? Co 200zl na bilet powrotny nie maja, bez przesady. Tak, wie cwygrali ci co powinni wygrac, chory chlopak na schizofrenie tez dostal nagrode wiec nie wiem o co kaman? Moze wezmiecie od tego lekarza cala kase i sami otworzycie ta klinike?

no ok to że tamci mają inne śmiejszejsze problemy to ok ale chociaż prawdę mówią, a nie posługiwa sie chorymi dziecmi ,,robic to na pokaz,, zeby wygrac kase bez przesady niech powie prawdziwą historie a nie wymyślac niewiadomo co... o to chodzi

Filantropi w Łomży śmieszne :)

Zazdrość ?? A skądże znowu . Nie pomyślałem o tej gotówce nawet przez sekundę . To jest surowa ocena tego programu , na zimno oceniam to co widzę , ty za to 17-nastka nie jesteś obiektywna, sama mówisz ,że coś cię z nimi łączy ... Chciałbym pozostawić bez komentarza twoje odpowiedzi , ale nie zrobię tobie tej przyjemności , bo kim może być osoba która zakłada temat o "ochronie na milano" i szeroko się w nim wypowiada ... O ile znajdę czas przestudiuje twoje wypociny ...

Ale wy jestescie bezduszni i tak durni ze was szkoda!!!! BEZMÓZGI!!!!!

Taki oto artykuł zamieściła Gazeta Współczesna, jedno wielkie kłamstwo!!!!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Rodzina Mańczak z Łomży wygrała ponad 300 tys złotych w programie telewizyjnym "Milion od zaraz". Pieniądze z wygranej zostaną przeznaczone na pomoc chorym Kubie i Adrianie Mańczyk z Łomży. Chłopcy cierpią na rzadką chorobę tzw. pęchęrzycę, a ich leczenie wymaga dużych nakładów finansowych.

Rodzina z Łomży otrzymała największą ilość SMS-ów i wygrali dokładnie 333 333,34 zł. Do wygrania miliona zabrakło im jedynie 9% głosów.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Niestety ta rodzina została wykorzystana , pan który "wygrał" pieniądze zagrał na uczuciach smsujących i nie ma zamiaru przeznaczyć ich na leczenie Adriana i Kuby noooo co najwyżej jakieś 50000 tys, ale to nie wystarczy na doraźne leczenie.
Po prostu dzięki tym dzieciaczkom ma sporo kasy.

A skąd masz takie info? W sumie bardzo ciekawe kto w końcu wygrał. Rodzina czy lekarz. I dla kogo pójdą pieniądze. Na rodzinę czy dla lekarza. Kliniki z tego nie będzie, a jak obiecał połowę oddać to może i odda, a co z resztą?

Może i odda połowę ale to podobno jego dobra wola :-(

Zobaczymy

Ale ja nie wierzę....

A co w szpitalu na ten temat gadają? Kryna1985 masz nowe wieści?

anja.s ma rację rzeczywiście PAN DR. się wypiął i nie chce przekazać umówionej kwoty dla tych dzieciaków. Znam mamę tych dzieci i tak oświadczyła, dlatego prawdopodobnie artykuł w GW. a jeśli tak się dzieje to swoją drogą trzeba zadać sobie pytanie na jakiej podstawie i dzięki komu wygrał te pieniążki Pan dr. bo sądzę że ci którzy wysyłali te smsy to część ludzi bardziej kierowała się współczuciem dla tych dzieci prawdopodobnie z myślą że ta kasa trafi do nich.....

jan111155

Trzeba przeprowadzić wywiad z rodzicami tych chłopców i pokazać go przynajmniej w naszej telewizji,a tak to można sobie pisać co tylko kto zechce.Póki co jestem dobrej mysli ,że kasa trafi tam gdzie powinna.

jkowalski będziesz doszukiwał się sprawiedliwości ?? dzięki komu ?? z jakich pobudek ludzie wysyłali cash??... sprawa jest prosta i błyskotliwie rozwiązana przez niejakiego on?? ( :D, joke ) . Ten program to jest teatrzyk powtarzam Teatr , ludzie muszą pojechać po bandzie na antenie i to robią ... a jeżeli nawet by nie dał kasiory dla tych dzieciaków , to kto i co może mu zrobić ?? To Znachor był uczestnikiem programu i jak wiadomo pod wielkim stresem jaki wywołuje kamera, różne rzeczy się obiecuje , jakbym był jego prawnikiem powołałbym się na czasową niepoczytalność i otumanienie lekami

Pod stresem?????

On tymi pieniędzmi chciał się się dzielić zanim je "wygrał" i zanim zobaczył kamery więc nie był w stresie!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org