Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świadectwo energetyczne |
witam! chcę wykonać świadectwo energetyczne swojego domu. Proszę o polecenie osoby która to wykonuje i robi to za niezbyt wygórowaną cenę. Czy ktoś korzystał z usług w tym zakresie firmy nieruchomości24 której ofert na allegro jest bardzo dużo, cena również bardzo konkurencyjna. dziękuję za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świadectwo energetyczne |
witam, proszę o skontaktowanie się z osobą ktora polecam Panu w mailu pawelszczak1@wp.pl ta osoba ma uprawnienia do wykonywania audytu energetycznego, jest zarejestrowana w krajowym rejestrze. Pozdrawiam :o)
|
|
Wykonam świadectwo charakterystyki energetycznej proszę o kontakt na adres: lomzerman@o2.pl, posiadam uprawnienia do sporządzenia tego typu ekspertyz
|
|
W zeszłym roku zleciłam wykonanie takiego świadectwa. Nie pamiętam nazwiska, ale godny polecenia. Tel:662272226
|
|
a mogę prosić o cenę
|
|
Widziałam reklamę "ŚWIADECTWA CHARAKTERYSTYKI ENERGETYCZNEJ" wraz z numerem telefonu na komisie samochodowym przy ul. Wojska Polskiego (między polową, a Sikorskiego). Niestety numer musisz sprawdzić bo nie pamiętam.
|
|
do abcabc a jeśli mogę zapytać jaki był wówczas koszt tego swiadectwa
|
|
Ceny w Łomży są nieporównywalne do tych oferowanych na allegro. W Łomży około 600 zł, allegro 150.
|
|
na allegro to można kupić papierek, który może być nieakceptowalny przez nadzór budowlany. Osoba sporządzająca ŚE musi bezwzględnie być obecna na obiekcie i posiadać uprawnienia do wykonywania tego typu ekspertyz ( ja je mam :), zrobiłem już kilkadziesiąt certyfikatów, zapraszam, wykonam ŚE rzetelnie i w konkurencyjnych cenach) proszę pisać: lomzerman@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |