Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Droga miedzy BP a Shell-nowy asfalt,chodnik!!! |
Kiedy wreszcie zrobią tam drogę dziury jak po granatach chodnika jak nie było tak niema ,byście się wstydzili jeszcze przed samym wjazdem do Łomży:P Adamek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Droga miedzy BP a Shell-nowy asfalt,chodnik!!! |
Torami można przejść , chodnik nie jest potrzebny :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
PBK miało rozpocząć tą inwestycję w listopadzie, bo przetarg jest na to dawno rozstrzygnięty. Najwyraźniej musi tam zginąć syn kogoś z łomżyńskie elyty polytycznej żeby się szybciej wzięli za tą budowę.
|
|
Wlocik do miasta konkretny :))
|
|
To już jest wyjazd z Łomży.
|
|
Użytkownicy tego forum nie zajmują się remontami dróg .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomyliłeś miejsce złożenia swojej petycji :):):):):):) Takie rzeczy to tylko w Ratuszu :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
zależy z której strony patrząc kolego:) Adamek
|
|
Do zięcia!
|
|
Z której by nie patrzeć to : Takie rzeczy to tylko w Ratuszu :):) kolego Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Fakt przejezdzalam dzis tam i droga jest masakryczna, ale jest znak ze ograniczenie do 30 km/h i ze dziury w nawierzchni, a co dalej ... Poczekamy pewnie jeszcze :/
|
|
Monż zacznę robić i sprzedwawć łaty na te dziury?
|
|
Znak ograniczenie do 30 a tam nawet tyle się nie da jechać.... Już pole jest bardziej równe niż ta droga.... brak słów
|
|
Kolego _maly_ dobry pomysł z tymi łatami ! A ja bym dodatkowo postawił jakąś kanciapę z szyldem "Sprzedaż i wypożyczanie łat asfaltowych, chodnikowych itp. Promocja od dziś!". Mrożek pewnie miałby temat. Pozdrawiam.
|
|
Ta droga to masakra:(
|
|
Coście się na tę drogę tak usrali ??????? Droga jak każda inna w naszym mieście:):):):) Co to gorszych niema w okolicy ?????? Warszawka jak chce mieć ładną szeroką drogę wyjazdową z Łomży to niech sobie zrobi :):):):):):):):):)):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |