wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lokata

Witam
Mam pytanie , gdzie najlepiej ulokować jakieś 20 tys. zł ? myślę o jakiejś lokacie. proszę o poważne podpowiedzi. Z góry dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lokata

4,80% w banku BPH z codzienną kapitalizacją odsetek. Chyba najlepsza oferta obecnie na rynku. Przeglądałem ostatnio większość ofert banków i ta na dzień dzisiejszy wydaje się być optymalna.
http://www.bph.pl/pl/klienci_indywidualni/oszczednosci/lokaty/pracowita

Ja w Kredyt Banku mam cos ponad 5.3%, ale zalezy to tez od tego czy lokata terminowa, czy nie i wiele innych czynnikow

zloto podobno idzie w gore. no i nie trzeba oddawac do banku.
_____________________________________-

... & vice versa!

Mam obecnie ulokowana kasę w funduszach inwestycyjnych, ale przez ponad dwa lata zarobiłem na tym tyle co kot napłakał, jakieś 200 PLN. Widząc co dzieje się na świecie i w Polsce, strach trochę trzymać kasę ulokowaną min w akcje , bo to jest hazard. Fundusz tez opiera się w znacznym stopniu na akcjach. Więc co radzicie ? wycofać tą kasę z funduszy i założyć lokatę ? to zawsze pewniejsze ze nie stracę i trochę zyskam, w funduszach to jedna wielka niewiadoma i można obudzić się z ręką w nocniku.
Dzięki za podpowiedzi.

Tak chwalicie lokaty, a nie wiem czy macie pojęcie,że każda złotówke, którą zanosicie do banku ten pożycza 9 razy!!!(wg prawa bankowego) Więc policzcie ile zarobi na Twoich 20000zł, wypłaci Ci marne 800zł rocznie jak ochłap. Człowieku, zainteresuj się, teraz na rynku jest dużo instrumentów finansowych, które dają bez szału 15-30%. Szkoda pieniędzy na inwestowanie w lokaty.

Kasia Arbuz

Kasia Arbuz to podaj chociaż jeden taki instrument finansowy, będę wdzięczny.

Labtec, za ubiegły rok uzyskałam 33%, po prostu wpłaciłam kasę i nic nie robiłam, bo nie miałam czasu.Myślę, że gdybym choć raz w tygodniu zajrzała co się dzieje, zarobiłabym więcej. Ten instrument, który posiadam ma fajną cechę:możesz kontrolować to gdzie twoje pieniądze zarabiają i jeśli coś się dzieje na rynku, przerzucasz kasę(bezpłatnie) tam, gdzie akurat jest koniunktura. Jeśli zainwestujesz 20 tys. zł otrzymujesz rekomendacje czyli konkretne informacje gdzie najlepiej pieniądze zarobią. Logujesz się na swoje konto i dokonujesz transferu. Więc zabezpieczasz zysk. Ten instrument możesz testować bezpłatnie przez 30 dni. Nie będę podawać nazwy tego co posiadam, ponieważ zaraz posypie się lawina "doświadczonych, "kompetentnych", "życzliwych" doradców.

Kasia Arbuz

Kasia Arbuz napisałem do Ciebie na maila możesz mi tam odpisać ?
Dzięki

Już odpisałam

Kasia Arbuz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org