Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy budynek mieszkalny |
Czy ktoś wie coś wiecej na ten temat ? I jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie czy warto żeby ŁSM budowało ten buynek w takim miejscu ? Zauważyłem tesz że budują dwa nowe budynki w Perspektywie . Czyżby W Łomży jest taki Popyt na mieszkania ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy budynek mieszkalny |
http://www.lsm.lomza.pl/malach_6.htm macie linka bo jusz napisałem to co było na stronie umieszczone ale jakoś znikło! Jak coś sie umieści dla ludzi poważno rzecz anie jakieś duperela albo gwarje jak to w niekturych tematach to nie usuwają a takie jak ja podałem to odrazu buch i nie ma. Niech Administracja tej strony pomyśli nad tym jak strona działa =/
|
|
Re: Nowy budynek mieszkalny |
takie budynki z poprzedniej epoki z rozkladem i metrazem mieszkan to kompletna pomylka.jakby nieszczesc bylo malo to cena 1850 pln za metr kw. to juz w ogole urojenia na miare choroszczy czy tworek. miejsce pod budowe tego budynku powinno byc jakims parkiem bo na osiedlu zielenii jak na lekarstwo a trawa pomiedzy chodnikami czy drzewko tu i tam to stanowczo za malo.lsm powinno otworzyc sie na ludzi i otoczenie czerpac wzorce zzachodu skoro sami nie potrafia wymslic czegos co sprawi ze te lomzynskie osiedla nie beda straszyc wygladem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |