piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawko C

Witam mam pytanie odnośnie kursu na prawko kat. C czy jest jeszcze możliwość żeby urząd pracy sfinansował taki kurs? Z góry dzięki za istotne informacje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawko C

bądź chodzi mi także o kurs na koparko-ładowarkę

zapytaj sie w urzedzie nowy rok jest napewno jest taka mozliwosc... podobno trzeba miec oswiadczenie ze po ukonczeniu kursu ktos ciebie zatrudni ale jesli chodzi o prawko na C to musisz jeszcze mies swiadectwo kwalifikacji zawodowej koszt 3900pln

Mietek,to Ty się zdecyduj,czy chcesz na koparkę czy ładowarkę.

Madzia a ta cena to nie za wysoka ?????

o właśnie mnie też interesuje te prawojazdy k C jak jest w tym urzedzie

talk to the hand, because the face isn't listening to you

nie ma takiej mozliwosci w urzedzie pracy ani w mopsie nie organizuja kursow na prawko niestety jedynie w wojsku jest to mozliwe a na koparko-ladowarke owszem ale musisz dowiedziec sie w urzedzie pracy z tego co wiem to teraz jest najlepszy okres zeby sie zapisac na taki kurs bo urzad na poczatku roku dostaje dotacje na te kursy

ell pablo

tee kolego

przeczytaj sobie na stronie pup ze w tym roku na koparke jest 12 miejsc

kurs organizowany 3-4 2010

wiec zapewne juz jest za pozno a po drugie do tej pory i przez caly kurs musisz byc bezrobotny

sama robilam kwalifikacje i wiem byc moze troszke obecnie jest taniej niz 3 miesiace temu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org