Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko C |
Witam mam pytanie odnośnie kursu na prawko kat. C czy jest jeszcze możliwość żeby urząd pracy sfinansował taki kurs? Z góry dzięki za istotne informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko C |
bądź chodzi mi także o kurs na koparko-ładowarkę
|
|
zapytaj sie w urzedzie nowy rok jest napewno jest taka mozliwosc... podobno trzeba miec oswiadczenie ze po ukonczeniu kursu ktos ciebie zatrudni ale jesli chodzi o prawko na C to musisz jeszcze mies swiadectwo kwalifikacji zawodowej koszt 3900pln
|
|
Mietek,to Ty się zdecyduj,czy chcesz na koparkę czy ładowarkę.
|
|
Madzia a ta cena to nie za wysoka ?????
|
|
o właśnie mnie też interesuje te prawojazdy k C jak jest w tym urzedzie talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
nie ma takiej mozliwosci w urzedzie pracy ani w mopsie nie organizuja kursow na prawko niestety jedynie w wojsku jest to mozliwe a na koparko-ladowarke owszem ale musisz dowiedziec sie w urzedzie pracy z tego co wiem to teraz jest najlepszy okres zeby sie zapisac na taki kurs bo urzad na poczatku roku dostaje dotacje na te kursy ell pablo
|
|
tee kolego przeczytaj sobie na stronie pup ze w tym roku na koparke jest 12 miejsc kurs organizowany 3-4 2010 wiec zapewne juz jest za pozno a po drugie do tej pory i przez caly kurs musisz byc bezrobotny
|
|
sama robilam kwalifikacje i wiem byc moze troszke obecnie jest taniej niz 3 miesiace temu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |