wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PROŚBA

Łomżyński Sztab Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, zwraca się z ogromną prośbą do ludzi dobrych serc, o pomoc finansową w opłaceniu rachunków bieżących. Jest nam bardzo przykro, że sponsorzy którzy zobowiązali się do pomocy w tegorocznym Finale obiecali nam pomoc, ale nie wywiązali się z danych obietnic. Dlatego PROŚBĘ swoją o pomoc kierujemy do was łomżyniacy. Wszelkie informację udzielamy w sztabie WOŚP przy ul. Plac Niepodległości, albo też przez tel który jest umieszczony na stronie internetowej naszego sztabu wosp.lomza.pl

Wielkie dzieki za POMOC!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PROŚBA

ja tez kieruje sie z prosbą o pomoc finansową w opłaceniu mojego czynszu

Niech fundacja zapłaci, wkoncu to jej koszty :)
Może owsiak uszczknie troche z woodstoku :)

A może sponsorzy pieniądze dali, tylko wy wydaliście wiecej niż mieliście co ?

a kto mi da na flaszkę ?

najlepiej żebrać

a kto mi da na samochód zdalnie sterowany? xD niech nowy prezydent sie tym zajmie xP i pokaże na co go stać :P

Lusia

A skąd ludzie mają mieć pewność że tegoroczni sponsorzy nie wywiązali się z danych obietnic? A jak wy z nimi wszystko uzgadnialiście na piękne oczy?
Dzwońcie do Owsiaka,może coś wam skubnie,powiedz że zrobili was w hu....

Bo zanim się zamieści logo sponsora,to albo pisze się umowę,albo bierze kasę.A nie czekać że cudu że ktoś potem da pieniądze,bo jego baner wisiał na scenie czy był na stronie.Nie pierwszy to raz,i nie ostatni.
Kto się grzał niech płaci...

ten post to żenada , jeszcze wam mało kasy !!!

To wszystkie puszki już oddaliście?

To jakieś chore zjawisko, prośba o opłacenie rachunków sztabu, kto organizuje takie akcje charytatywne i zadłuża się na rzecz późniejszego żebractwa od mieszkańców Łomży, że może pokryją koszty ich działalności. Albo się działa, bo się ma za co, albo nie robi się potem z siebie wariata. Ktoś powinien się bliżej przyjrzeć działalności tego sztabu, bo coś tu jest nie halo.

Albo to jest kit i żart przeciwników? albo brak profesjonalizmu?
Podaj do publicznej wiadomości tych sponsorów co nie wywiązali się z obietnic , albo mam podejrzenia że jesteś przeciwnikiem tej akcji i może masz wcześniejszy nick adamossx

WOŚP Łomża ty szmaciarzu 1 słownie jeden post na tym nicku , tylko po to aby obrażać innych, wstydź się debilu , może twoi bliscy kiedyś z tego sprzętu z korzystają

A w ogóle to ktoś powinien zająć się takimi oszustwami

Figa masz race i dobrze to ujęłaś ...

rację* ... sorki za błąd

To raczej nie jest żart:
http://paulus.hekko.pl/

własnie cały rok cisz a potem orkiestra.ale co sie dziwic z czegos musi sie zywic owsiak

To prowokacja i ktoś sobie zrobił jaja z pogrzebu. ( nieładnie) Przy okazji powinien wkurzyć Kołakowskiego bo to on też był sponsorem i pomagał organizatorom.

Jak ktoś podpisał umowę z kimś na prąd, bez możliwości pokrycia rachunków, to niech teraz płaci, a swoją drogą jeśli ten sztab jest legalny, to niech zwróci się o pomoc do Urzędu Miejskiego. Na myśl mi przychodzi tylko jedno, kto zgodził się podłączyć coś, gdzieś, jeśli nie jest to oficjalna działalność. A może Łomża ma finansować działalność sztabu cały rok i finansować wypłaty dla założycieli charytatywnego sztabu?

hehe

Nie no nie wierze, tyle kasy zebraliscie i nie wystarczylo na rachunki? Najpierw sie oplaca rachunki, fajerwerki, artystow itp itd a pozniej wysyla reszte kasy do Owsiaka i wtedy wszyscy zadowoleni :)

To nie śmieszne, bo ja czegoś tu nie rozumiem, zerknęłam na stronę i widzę podziękowania, dla hotelu, który za darmo przenocuje gości, odwiedziny prezydenta w sztabie, więc kto to kontroluje, wogóle, co to jest za spółka?

To dawajcie na forum nazwy tych firm, którzy się zobowiązali i nic nie dali. Chcemy wiedzieć

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Popieram, podajcie nazwy wówczas mieszkańcy Łomży sami to zweryfikują, o co biega w tej prośbie, bo Ci którzy zapłacili, mogą się czuć pokrzywdzeni.

Niech sam zapłaci, głupich szuka

A może rozliczcie się szczegółowo i dokładnie z pieniędzy wpłacanych przez sponsorów na konto prywatne.
Chodzi mi o to konto: http://paulus.hekko.pl/images/dostarosty.jpg
http://paulus.hekko.pl/images/domarszalka.jpg.

Wiem, z pewnego źródła, że wielu sponsorów wpłaciło Wam na nie pieniążki. Chyba uczciwie byłoby wykazać zestawienie przychodów i wydatków?

Widocznie Profesorze, szuka, tak jak organizatorzy akcji wyślij pusty sms, albo, że wygrałeś Audi, lub BMW, jakoś zainteresowany się nie odezwał.

http://paulus.hekko.pl/index.php?strona=news&id=57

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org