wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
unikat

zauwazyliscie ze unikat jest ciagle reklamowany ciagle sie wnim cos dzieje to jakas dziewczyna ladna... to kurtka zostawiona , czy wiecie czy cos sie tam bedzie dzialo itp

daniel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: unikat

tania reklama ...

nic specjalnego ten unikat! ogolnie w tej łomży nic ku...a nie ma. Yama? a moze Rzymianka? bueh jedna wielka lipa i tyle! tam syf tam gowniarstwo, dresiarstwo- i reszta tego gowna! gdzie mozna tu kulturalnie sie pobawic z dziewczyna? no sie kur...a pytam!! Ja sie kur...a pytam!! JA!!!!!!! no sie pytam kurde pytam sie nooooo pytam!!!

kufelek albo bar pod gruszą reszta to lipa heh....

lahcim,
ja też mam wiele obiekcji co do łomżyńskich lokali, ale jak już masz dziewczynę to chyba bawisz się z nią a nie z dresem chamstwem i małolatami?

jak nie pasuje po prostu nie chodź. jedz gdzieś dalej i ciekawa jestem czy spotkasz tam mniej chamstwa, dresu czy małolatów - czekam na opinie ;)

Ty kiedyś też miałeś 18 lat i zapewne uważałeś się za dorosłego tak jak i obecne osiemnastki ;)

jest też jeszcze jedna opcja po prostu otwórz swój klub dyskotekę czy cokolwiek innego i wtedy to Ty będziesz robił selekcję i decydował kto wchodzi a kto nie

a w unikacie w święta świetna muza leciała :D

wow

lahcim popieram... po prostu jest tragedia hehe jak dla mnie to tylko Yama jest sesna a o reszcie nie bende się wypowiadał, wole wypady poza miasto Białystok Wawka

http://www.khanwars.pl/?recruit=6H82770

sami idioci tam chodza... znam takich hahhaa

nikt szanujący się nie zawita w UNKAJU ... Łomża niestety pustynia pod tym względem zostaje Amnesia i YAMA. UNIKATY BARBADOSY i inne wiadomo że siara tam iść

chyba że ktoś chce syfa albo w ryło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org