Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
unikat |
zauwazyliscie ze unikat jest ciagle reklamowany ciagle sie wnim cos dzieje to jakas dziewczyna ladna... to kurtka zostawiona , czy wiecie czy cos sie tam bedzie dzialo itp daniel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: unikat |
tania reklama ...
|
|
nic specjalnego ten unikat! ogolnie w tej łomży nic ku...a nie ma. Yama? a moze Rzymianka? bueh jedna wielka lipa i tyle! tam syf tam gowniarstwo, dresiarstwo- i reszta tego gowna! gdzie mozna tu kulturalnie sie pobawic z dziewczyna? no sie kur...a pytam!! Ja sie kur...a pytam!! JA!!!!!!! no sie pytam kurde pytam sie nooooo pytam!!!
|
|
kufelek albo bar pod gruszą reszta to lipa heh....
|
|
lahcim, ja też mam wiele obiekcji co do łomżyńskich lokali, ale jak już masz dziewczynę to chyba bawisz się z nią a nie z dresem chamstwem i małolatami? jak nie pasuje po prostu nie chodź. jedz gdzieś dalej i ciekawa jestem czy spotkasz tam mniej chamstwa, dresu czy małolatów - czekam na opinie ;) Ty kiedyś też miałeś 18 lat i zapewne uważałeś się za dorosłego tak jak i obecne osiemnastki ;) jest też jeszcze jedna opcja po prostu otwórz swój klub dyskotekę czy cokolwiek innego i wtedy to Ty będziesz robił selekcję i decydował kto wchodzi a kto nie a w unikacie w święta świetna muza leciała :D
|
|
wow
|
|
lahcim popieram... po prostu jest tragedia hehe jak dla mnie to tylko Yama jest sesna a o reszcie nie bende się wypowiadał, wole wypady poza miasto Białystok Wawka
|
|
http://www.khanwars.pl/?recruit=6H82770
|
|
sami idioci tam chodza... znam takich hahhaa
|