sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaginęły dwa owczarki

Witam,zaginęły mi dwa owczarki ze Starej Łomży Przy szosie około 3 tygodnie temu.Jeden długo-włosy masć ciemna-suczka i jeden krótko-włosy masć jasna jeszcze młoda suczka.Jesli widział ktos takie psy pałętające się w łomży lub okolicach łomży bardzo proszę o kontakt 604 345 650 lub pisać na tym forum gdzie były widziane.Za odnalezienie piesków nagroda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaginęły dwa owczarki

Witam na ul.Niemcewicza 12m37 złapał je Tadeusz Jemielity i jest w ich posiadaniu.

areczek25

Widzę podobne psy w okolicach ul. Rycerskiej, 3,4 8. Trzymają się razem. Jeden jest ciemniejszy - mniejszy, drugi brązowy i większy. Pokazały się tu na osiedlu ok. 2 tygodni temu.

Ja również widziałem jak biegały na Rycerskiej 7, pare dni z rzędu nawet dzisiaj je widziałem jeden dorosły drugi mniejszy czarny.

Zgadza się dzisiaj przed południem. Sprawiają wrażenie, że komuś uciekły, no i to że trzymają się razem.

bylam na ul.rycerskiej i w okolicach obszukalam wszystko i nie znalazlam prosze o informacje na bierzaco kiedy je widziano
!bardzo prosze o pomoc
areczek25 niestety Pan Jemielity prawdopodobnie nie ma moich psów>czy te psy jesli chodzi o Pana Jemielitego sa trzymane u niego w mieszkaniu czy w innym miejscu? prosze o pomoc

szkolatanca niesluchaj ten pan jemielity to jest osoba uposledzona

Witam oni te psy mają na działce złapał je razem z synem Dariuszem i ja nie kłamie bo dzisiaj rozmawiałem z nimi i mówili mi o tych psiakach że jak nikt sie nie zgłosi to je wypuszczą albo do schroniska oddadzą.

areczek25

areczek25 to weź te psy od tego pana i oddaj je dla pani szkolatanca i dostaniesz nagrodę.

...

Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam

areczek25

Skonam, wariat. Ip masz z islandii a piszesz, że w Łomży jesteś. Pomyśl troche człowieku co Ty piszesz. Ogarnij sie.

I hate idiots and mindless to the forum.

RedMachine Islandii pisze się dużą literką a nie małą z tego wniosek że obywatel prawdopodobnie nie dawno nauczył się pisać no cóż pozostaje tylko poczekać kiedy skończy przedszkole,również i ja nie nawidzę idiotów na tym forum takich jak ty,a jestem tu zalogowany od bardzo długiego czasu i zaobserwowałem że dużo gównażerii tutaj przesiaduje.

areczek25

areczek25 sprawdzilam ponownie Pana Jemielitego twierdzi ze napewno nie ma moich psow.

Jakiegoś przed chwilą widziałam, na Al. Legionów, pobiegł w stronę miasta, ale był sam. Przyjaźnie nastawiony do ludzi, merdał ogonem, chyba młody, bo chciał się bawić, nieco wystraszony. Był długosierścisty, miał czarne oczy, brązową sierść pod spodem, a od wierzchu grzbieta porośnięty czarną. Wyglądał na czyjegoś, na pewno nie był niczyj, bo rozumiał co się do niego mówi.

szkola tanca to skonczony debil, ludzi zludza i im obiecuje gruszki na wierzbie, ten sku l jest niewyplacalny bakrutp

Tematy chyba pomyliłaś, nie sądzisz?

.

Autor: areczek25 (---.cust.nova.is)
Data: 02-01-11 23:36

Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam

areczek25

ale jaja.......,no to gdzie te owczarki?

niestety nadal nie znalazlam pieskow. :(

7 stycznia koło godziny 8 rano na starym Skeate Parku widziałem dwa pieski.
Jeden większy owczarek niemiecki, drugi mniejszy pies, nie jestem pewien czy owczarek. Trzymały się cały czas razem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org