Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginęły dwa owczarki |
Witam,zaginęły mi dwa owczarki ze Starej Łomży Przy szosie około 3 tygodnie temu.Jeden długo-włosy masć ciemna-suczka i jeden krótko-włosy masć jasna jeszcze młoda suczka.Jesli widział ktos takie psy pałętające się w łomży lub okolicach łomży bardzo proszę o kontakt 604 345 650 lub pisać na tym forum gdzie były widziane.Za odnalezienie piesków nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginęły dwa owczarki |
Witam na ul.Niemcewicza 12m37 złapał je Tadeusz Jemielity i jest w ich posiadaniu. areczek25
|
|
Widzę podobne psy w okolicach ul. Rycerskiej, 3,4 8. Trzymają się razem. Jeden jest ciemniejszy - mniejszy, drugi brązowy i większy. Pokazały się tu na osiedlu ok. 2 tygodni temu.
|
|
Ja również widziałem jak biegały na Rycerskiej 7, pare dni z rzędu nawet dzisiaj je widziałem jeden dorosły drugi mniejszy czarny.
|
|
Zgadza się dzisiaj przed południem. Sprawiają wrażenie, że komuś uciekły, no i to że trzymają się razem.
|
|
bylam na ul.rycerskiej i w okolicach obszukalam wszystko i nie znalazlam prosze o informacje na bierzaco kiedy je widziano !bardzo prosze o pomoc areczek25 niestety Pan Jemielity prawdopodobnie nie ma moich psów>czy te psy jesli chodzi o Pana Jemielitego sa trzymane u niego w mieszkaniu czy w innym miejscu? prosze o pomoc
|
|
szkolatanca niesluchaj ten pan jemielity to jest osoba uposledzona
|
|
Witam oni te psy mają na działce złapał je razem z synem Dariuszem i ja nie kłamie bo dzisiaj rozmawiałem z nimi i mówili mi o tych psiakach że jak nikt sie nie zgłosi to je wypuszczą albo do schroniska oddadzą. areczek25
|
|
areczek25 to weź te psy od tego pana i oddaj je dla pani szkolatanca i dostaniesz nagrodę. ...
|
|
Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam areczek25
|
|
Skonam, wariat. Ip masz z islandii a piszesz, że w Łomży jesteś. Pomyśl troche człowieku co Ty piszesz. Ogarnij sie. I hate idiots and mindless to the forum.
|
|
RedMachine Islandii pisze się dużą literką a nie małą z tego wniosek że obywatel prawdopodobnie nie dawno nauczył się pisać no cóż pozostaje tylko poczekać kiedy skończy przedszkole,również i ja nie nawidzę idiotów na tym forum takich jak ty,a jestem tu zalogowany od bardzo długiego czasu i zaobserwowałem że dużo gównażerii tutaj przesiaduje. areczek25
|
|
areczek25 sprawdzilam ponownie Pana Jemielitego twierdzi ze napewno nie ma moich psow.
|
|
Jakiegoś przed chwilą widziałam, na Al. Legionów, pobiegł w stronę miasta, ale był sam. Przyjaźnie nastawiony do ludzi, merdał ogonem, chyba młody, bo chciał się bawić, nieco wystraszony. Był długosierścisty, miał czarne oczy, brązową sierść pod spodem, a od wierzchu grzbieta porośnięty czarną. Wyglądał na czyjegoś, na pewno nie był niczyj, bo rozumiał co się do niego mówi.
|
|
szkola tanca to skonczony debil, ludzi zludza i im obiecuje gruszki na wierzbie, ten sku l jest niewyplacalny bakrutp
|
|
Tematy chyba pomyliłaś, nie sądzisz?
|
|
.
|
|
Autor: areczek25 (---.cust.nova.is) Data: 02-01-11 23:36 Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam areczek25 ale jaja.......,no to gdzie te owczarki?
|
|
niestety nadal nie znalazlam pieskow. :(
|
|
7 stycznia koło godziny 8 rano na starym Skeate Parku widziałem dwa pieski. Jeden większy owczarek niemiecki, drugi mniejszy pies, nie jestem pewien czy owczarek. Trzymały się cały czas razem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |