niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy wiecie, że ... ?

Czy wiecie że na rynku cały czas pojawiają się podrabiane karty telefoniczne .... ? Chyba nikt z nas nie chciałby być okradany ... Prosty wniosek - nie chcesz uczestniczyć w kradzieży - nie kupuj !!!

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy wiecie, że ... ?

..jak to na rynku? ....ktoś sprzedaje z ręki?

.....aaaaa .....na rynku ..... :D

.....znaczy przy dworcu...... (a ja juz o Starym Rynku myślałem) :D

---
PGG

Na rynku w sensie - w sprzedaży ....

Ja mam pytanie do Krzysztofa - Czy Ty pracujesz w TP s.a. ?? Oni nas okradają od lat

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Nie Dyziak
Nie pracuję w TP SA tylko w firmie która bardzo możliwe że i Ciebie obsługuje ... Nie sądze że TP SA Ciebie okrada a nawet jesli to robi to na Twoje własne życzenie ... Nikt Ci nie nakazuje mieć telefonu właśnie w tej firmie. Mierzi mnie natomiast fakt, że ludzie popierają taki sposób okradania kogoś poprzez zakup takowych kart. A uogólniając, że popierają piractwo - złodziejstwo....

Krzysztof! ...tak jest... !

...mnie TPSA "nie okrada" - nie mam u nich ani telefonu, ani łącza..... zero.... nic... :) ..... ich strategia.... ....mój wybór

---
PGG

TPSA nas nieokrada pppppppppppppppppppp :-), a co w szeptelu robisz?, popatrz zagranicą ile się płaci za telefon i jakie tam są zarobki w porównaniu z naszymi, tam gdzie jest monopol tam jest zawsze drogo.

Zobacz że w polsce są 3 firmy komórkowe i między sobą rywalizują non stop, a teraz sięgnij umysłem pare lat do tyłu i przypomnij ile kosztowało połączenie telefoniczne przez komórke a ile kosztuje teraz.
TPSA rozwalić na kawałki i będą spadki cenowe, ale cotam przecież tpsa sprzedali zagrnicy i finito:-(((.

...z usług szeptela też nie korzystam.....

...i ani TPSA, anie Szeptel.... nie przychodzi do mnie i nie wyciąga kasy....

....a jesli chodzi o szeptel, to słyszałem ostatnio od kilku osób, że dostają zawyżane rachunki..... ???

---
PGG

mozna to jakos sprawdzic? bo ja tez podejrzanie place. Niby sie nie dzwoni nigdzie (nie ma potrzeby dzwonienia), a tu zawsze 80 zl jest na rachunku...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

evaa

Możesz poprosić o billing, z tym, że pewnie będziesz musiała za to zapłacić. Skoro masz wątpliwości warto to sprawdzić. Wiem, że Szeptel ma teraz jakieś problemy finansowe. Nawet w biurze obsługi klienta na Piłsudskiego zrobiono cięcia personalne i z dwóch osób zrobiła się jedna... Widać, że kryzys dopadł i tą firmę.

Pozdrawiam

Krzysztof

Kto ma komórkę to chyba z automatów telefonicznych nie korzysta? ja w każdym razie zapomniałem już jak wygląda karta telefoniczna.

Cześć Krzysztof!

Wracając do typowania Twojego zawodu... Czy sądzisz, że ładnie wyglądasz w mundurze?

Siema!

sorry - żarcik...

Hej Seeker :)

Jak chcesz możemy się pobawić w zgaduj zgadulę...:D

W mundurze owszem chodziłem ... ale już nie chodzę i mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby abym był zmuszony ponownie założyć to wdzianko :D

Pozdrawiam

Krzysztof

Nie - dzięki! To był żart. Popełniłem go myśląc o pewnej zastanawiającej właściwości tego i innych forum. Wielu uczestników nie zagłębia się zbytnio w treść wypowiedzi, tylko, korzystając z anonimowości, sądzi, po wypowiadanych opiniach na temat osoby wypowiadajacej się (zawód, charakter itd.). W ten sposób temat schodzi na drugi plan, a zaczynaja sie wzajemne docinki i doszukiwania osobistych korzyści - jak w Sejmie. Nie sądzisz?

Pozdrowienia - seeker

Wracając do tematu to dzięki w imieniu wszystkich zainteresowanych za ostrzeżenie (właśnie po to jest - między innymi - forum) Hey!

brawo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org